„Sufletul nu ține de foame”

26 Jan. 2009, 08:10 Diverse
„Sufletul nu ține de foame

După un tur foarte reușit, echipa din Parcul cu Platani, se anunța una din marile favorite pentru promovarea în prima ligă. Din păcate pentru ei, în momentul de față, Liga I pare să fie doar un vis frumos.

Constantin Neagu, actualul manager sportiv al Progresului București, cel care a ocupat aceeași funcție și în perioada în care Șumudică a antrenat echipa, a comentat criza în care se scaldă bancarii.

 

„Nu știu ce se întâmplă cu echipa. De fapt, nu cred că știe nimeni ceva sigur. Au fost în discuție mai multe nume de antrenori pentru a prelua echipa, dar nu s-a concretizat nimic. Jucătorii nu și-au primit banii de aproape șase luni.

Se tot spune de suflet, să joci cu sufletul, dar la un moment dat se termină și el. Nu cred că poți la supermarket și să îți cumperi de mâncare cu sufletul.

Din păcate asta e situația și eu nu văd o soluție care să rezolve situația cât mai repede. Domnul Tohăneanu ne-a dat asigurări că se vor lua cele mai bune decizii și totul va fi bine. Vom vedea ce se va întîmpla, atunci voi decide și eu ce voi face în continuare.”

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

26 Jan. 2009, 08:10 Diverse
Pe aceeași temă