Stelistul Iustin Răducan, în duel cu Alexandru Cicâldău pentru finala ”Golul Anului 2022”. Câștigătorul va concura cu reușita Isabelei Lazăr

Marius ANGHEL 28 Dec. 2022, 14:05 Diverse
Stelistul Iustin Răducan, în duel cu Alexandru Cicâldău pentru finala ”Golul Anului 2022”. Câștigătorul va concura cu reușita Isabelei Lazăr

Stelistul Iustin Răducan (17 ani) a ajuns până în semifinala competiției ”Golul Anului 2022”, organizată de Federația Română de Fotbal prin platforma ”Peluza tricoloră”, și se luptă pentru un loc în finală cu Alexandru Cicâldău.

Votul se încheie astăzi, 28 decembrie, iar câștigătorul se va duela în finală cu Isabela Lazăr, câștigătoarea semifinalei cu Olimpiu Moruțan.

În competiția ”Golul Anului 2022”, FRF a propus 16 goluri înscrise în acest an la echipele naționale, fie masculine, fie feminine, de toate vârstele, iar cei înscriși pe site-ul ”Peluza tricoloră” au votat în sistem eliminatoriu. Acum, ”turneul” a ajuns în faza celei de-a doua semifinale.

Isabela Lazăr a câștigat semifinala cu Olimpiu Moruțan, Iustin Răducan concurează cu Alexandru Cicâldău

Prima semifinală a avut loc între Isabela Lazăr, marcatoare în meciul România U17 – Bosnia și Herțegovița U17 2-0, și Olimpiu Moruțan, marcator în jocul Moldova – România 0-5, iar domnișoara de la selecționata feminină U17 a ieșit câștigătoare în urma voturilor.

Anterior, Lazăr trecuse de Jovan Markovic (România U21) și Alexandru Cicâldău (România), iar Moruțan de Nathalie Stoicescu (România U15 feminin) și Alberto Călin (România U18).

https://www.youtube.com/watch?v=cpBeZWg685Q

În semifinala a doua, Iustin Răducan concurează cu golul marcat în jocul România U18 – Serbia U18 1-1, în timp ce Alexandru Cicâldău cu cel reușit în amicalul Moldova – România 0-5. Votul a început de ieri și se încheie astăzi, 28 decembrie.

Anterior, Răducan a trecut de Andrei Coubiș (România U19) și Denis Drăguș (România), în timp ce Cicâldău l-a depășit la voturi pe Mihai Toma (România U16) și Vlad Olteanu (România U15).

https://www.youtube.com/watch?v=5lr5Dt4Le1U

Iustin Răducan a jucat într-un singur meci în acest sezon pentru Steaua

Iustin Răducan este un tânăr atacant legitimat la Steaua, fiul fostului fotbalist Narcis Răducan, care este cochetează inclusiv cu lotul echipei mari a clubului din Ghencea. În acest sezon de Liga 2 are 15 minute jucate într-un meci, în victoria cu 5-0 cu Unirea Constanța. Campionatul trecut, vârful de 17 ani a strâns 88 de minute în trei partide, partida în care a debutat la Steaua fiind una tot contra Unirii Constanța, câștigată, întâmplător, tot cu 5-0.

Alexandru Cicâldău are 25 de ani, este mijlocaș și în prezent este legitimat la Al Ittihad Kalba, club din Emiratele Arabe Unite, pentru care în acest sezon are 11 meciuri și un gol. În cariera sa a mai jucat pentru Viitorul Constanța (actuala Farul), Universitatea Craiova și Galatasaray.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/veste-mare-pentru-hunedoara-guvernul-romaniei-a-aprobat-construirea-complexului-sportiv-michael-klein-capacitatea-noului-stadion-al-corvinului-si-valoarea-proiectului-19256704

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-aproape-de-o-noua-achizitie-din-superliga-dupa-alexandru-musi-moldovenii-s-au-inteles-verbal-cu-un-al-jucator-format-de-fcsb-19256920

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-doua-achizitie-e-iernii-19256905

Marius ANGHEL 28 Dec. 2022, 14:05 Diverse
Pe aceeași temă