Jucătorul Stelei Iustin Răducan l-a învins la voturi pe Cicâldău și e în finala ”Golul Anului 2022” la echipele naționale. Concurează cu o fotbalistă de la U Craiova | VIDEO cu golurile candidate

Marius ANGHEL 29 Dec. 2022, 13:09 Diverse
Jucătorul Stelei Iustin Răducan l-a învins la voturi pe Cicâldău și e în finala ”Golul Anului 2022” la echipele naționale. Concurează cu o fotbalistă de la U Craiova | VIDEO cu golurile candidate

Jucătorul echipei Steaua Iustin Răducan (17 ani – foto) a câștigat semifinala cu Alexandru Cicâldău și participă alături de Isabela Lazăr (16 ani), jucătoarea Universității Craiova, în finala competiției ”Golul Anului 2022”, organizată de Federația Română de Fotbal prin platforma ”Peluza tricoloră”.

Votul se desfășoară pe durata a două zile, joi și vineri, 29 – 30 decembrie 2022, iar câștigătorul va fi desemnat autorul celui mai frumos gol marcat în acest an la echipele naționale ale României.

  • În competiția ”Golul Anului 2022”, FRF a propus 16 goluri înscrise în acest an la echipele naționale, fie masculine, fie feminine, de toate vârstele, iar cei înscriși pe site-ul ”Peluza tricoloră” au votat în sistem eliminatoriu. Acum, ”turneul” a ajuns în faza finalei.

https://www.youtube.com/watch?v=A-2AmCr67BI

Isabela Lazăr a câștigat semifinala cu Olimpiu Moruțan, Iustin Răducan l-a învins pe Alexandru Cicâldău

Prima semifinală a avut loc între Isabela Lazăr, marcatoare în meciul România U17 – Bosnia și Herțegovița U17 2-0, și Olimpiu Moruțan, marcator în jocul Moldova – România 0-5, iar domnișoara de la selecționata feminină U17, mijlocașă a Universității Craiova, a ieșit câștigătoare în urma voturilor.

Anterior, Lazăr trecuse de Jovan Markovic (România U21) și Alexandru Cicâldău (România).

În semifinala a doua, Iustin Răducan a concurat cu golul marcat în jocul România U18 – Serbia U18 1-1, în timp ce Alexandru Cicâldău cu cel reușit în amicalul Moldova – România 0-5. Stelistul a ieșit câștigător în urma voturilor exprimate de cei care și-au făcut cont pe ”Peluza tricoloră”.

Anterior, Răducan a trecut de Andrei Coubiș (România U19) și Denis Drăguș (România).

Iustin Răducan a jucat într-un singur meci în acest sezon pentru Steaua

Isabela Lazăr are 16 ani și joacă pe postul de mijlocaș la Universitatea Craiova.

Iustin Răducan este un tânăr atacant legitimat la Steaua, fiul fostului fotbalist Narcis Răducan, care este cochetează inclusiv cu lotul echipei mari a clubului din Ghencea. În acest sezon de Liga 2 are 15 minute jucate într-un meci, în victoria cu 5-0 cu Unirea Constanța. Campionatul trecut, vârful de 17 ani a strâns 88 de minute în trei partide, partida în care a debutat la Steaua fiind una tot contra Unirii Constanța, câștigată, întâmplător, tot cu 5-0.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-e-sigura-de-play-off-dar-ovidiu-burca-nu-o-vrea-pe-steaua-in-grupa-de-promovare-nu-mi-se-pare-in-spiritul-fair-play-ului-intr-o-cu-totul-alta-maniera-va-juca-impotriva-unei-rival-19256761

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-cantonament-pe-plan-intern-19256667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pus-ochii-pe-un-atacant-daniel-oprita-il-vrea-in-probe-19256642

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-noi-informatii-despre-dreptul-la-promovare-al-stelei-am-vorbit-cu-domnul-comandant-dezamagirea-antrenorului-fata-de-stelistii-si-la-bine-si-la-greu-19256614

Marius ANGHEL 29 Dec. 2022, 13:09 Diverse
Pe aceeași temă