Se pregătesc de Liga 1! FC Hermannstadt are autocar personalizat

Marius ANGHEL 26 Feb. 2018, 10:53 Diverse

Ca orice club care se respectă și care vrea performanță, FC Hermannstadt a reușit în această iarnă să obțină un autocar personalizat cu care să facă orice deplasare și să fie remarcat oriunde merge.

Noul autocar al clubului sibian i-a transportat pentru prima dată pe jucătorii lui Alexandru Pelici în deplasarea de la Călărași. Personalizat cu numele echipei FC Hermannstadt și vopsit în culorile clubului, alb și roșu, mijlocul de transport le-a fost pus la dispoziție sibienilor de o firmă privată.

„Autocarul este personalizat cu însemnele clubului și ne va asigura transportul la toate meciurile. Modernul mijloc de transport ne-a fost pus la dispoziție de unul dintre partenerii noștri, care ne este alături încă de la început. Mulțumim SC Rox Iuli SRL. Mulțumim Dan Munteanu”, este mesajul postat de FC Hermannstadt pe contul său de Facebook.

FC Hermannstadt a terminat, duminică, la egalitate, scor 0-0, derby-ul disputat la Călărași cu Dunărea, liderul Ligii 2, în primul meci oficial din 2018. În urma acestui rezultat sibienii se mențin pe locul secund, de pe care se promovează direct la finalul sezonului.

FC Hermannstadt joacă următorul meci oficial pe teren propriu, miercuri, 28 februarie, de la ora 18:30, cu vicecampioana FCSB, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. În premieră pentru orașul Sibiu, jocul va avea loc în nocturnă, pe stadionul Municipal, conducătorii echipei din Liga 2 reușind să închirieze o instalație mobilă de iluminat pentru această partidă. În campionat, sibienii joacă următorul meci abia peste două săptămâni, deoarece în weekend ar fi trebuit să întâlnească Olimpia Satu Mare, echipă exclusă, astfel că va câștiga trei puncte la „masa verde”.

Foto: fb FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 26 Feb. 2018, 10:53 Diverse
Pe aceeași temă