Sârbul Dusan Popovic va fi testat și în Antalya

27 Jan. 2009, 18:25 Diverse
Sârbul Dusan Popovic va fi testat și în Antalya

Albaiulienii s-au înțeles în principiu cu atacantul sârb Dusan Popovic pentru semnarea unui eventual contract cu liderul seriei a II-a din liga secundă, dar acesta urmează să mai fie urmărit în cele 2 amicale din țară, miercuri ora 14.00 la Ocna Mureș cu CS (Liga a IV-a) din localitate respectiv vineri, cu CSM Sebeș (Liga a III-a), precum și în cele 6 jocuri de verificare de la Belek.

 

“Deocamdată nu ne-am decis dacă îl păstrăm sau nu în lot, nu ne-am edificat asupra valorii sale pentru că cele două meciuri de pregătire în care au evoluat toți fotbaliștii din lot s-au desfășurat pe terenuri grele și a fost foarte greu să-i evaluăm potențialul. Sperăm să reușim acest lucru în turneul de la Belek care va debuta pe 3 februarie", a punctat președintele executiv al Unirii.

 

În altă ordine de idei, Nicu Lupu a precizat că în cursul zilei de azi va sosi la Alba Iulia noul echipament de iarnă, marca "Lotto", care va cuprinde geci de fâș, genți, treninguri și echipament de prezentare și de joc, căciulițe și mănuși în culorile clubului.
 

 

 

Articol scris de Dan Udrea
 

27 Jan. 2009, 18:25 Diverse
Pe aceeași temă