Săptămână de foc în campionatul Ligii 2. Intermediara debutează cu derby-ul Vestului, iar etapa din weekend se încheie cu derby-ul Argeșului. Programul jocurilor și al televizărilor

Marius ANGHEL 23 Apr. 2018, 14:16 Diverse
Săptămână de foc în campionatul Ligii 2. Intermediara debutează cu derby-ul Vestului, iar etapa din weekend se încheie cu derby-ul Argeșului.** Programul jocurilor și al televizărilor

Va fi o săptămână încărcată pentru echipele din Liga 2, majoritatea urmând a desfășura două jocuri în acest interval. Marți și miercuri este programată etapă intermediată, runda a 31-a a campionatului, iar sâmbătă, duminică și lunea viitoare au loc jocuri în etapa a 32-a.

Etapa intermediată debutează mâine, marți, de la ora 17:00, cu două meciuri, însă unul le eclipsează pe toate celelalte. La Șiria, acolo unde „Bătrâna Doamnă” își dispută de un an jocurile de pe teren propriu, e programat derby-ul Vestului, UTA – ASU Politehnica. Partida se vede și de DigiSport 1, în timp ce TelekomSport a avut proasta inspirație de a televiza în același interval orar Academica Clinceni – FC Argeș, un joc pe care îl vor privi doar suporterii piteșteni, fiindcă cei puțini ai ilfovenilor probabil se vor duce pe stadion.

Miercuri, de la ora 11:00, au loc alte două jocuri, asta după ce CS Afumați – Luceafărul Oradea a fost mutat în acest interval, deși inițial trebuia să aibă loc după-amiază. Cealaltă partidă este CS Balotești – Ripensia. Iar de la ora 17:00 se joacă la Motru, Călărași, Mioveni și București. Vor obține victorii la „masa verde” Știința Miroslava și FC Hermannstadt.

La finalul săptămânii, sâmbătă, de la ora 11:00, în debutul etapei a 32-a, sunt programate trei jocuri, la Ștefăneștii de Jos, Timișoara (Ciarda Roșie) și Miroslava, în timp ce Foresta Suceava și CS Balotești vor câștiga la „masa verde”.

Tot sâmbătă, de la ora 12:00, Brăila primește replica Hermannstadt-ului, iar de la ora 17:00, ASU Poli a zis să fure spectatorii echipei de Liga 1 ACS Poli, astfel că și-a programat jocul cu Pandurii aproape în același interval cu partida de pe „Dan Păltinișanu”. Pe „Marele Oval” meciul începe de la ora 18:00, iar cine cui îi va fura publicul rămâne să vedem la data respectivă.

Etapa continuă apoi duminică, de la ora 11:00, când cele două televiziuni care transmit meciuri din Liga 1 au avut din nou „deșteptăciunea” să își programeze jocurile în același timp, Luceafărul – Dunărea, respectiv Chindia – Clinceni. E luptă oarbă între cele două posturi din care cei care au de suferit sunt doar telespectatorii.

În fine, ultimul joc al rundei are loc luni, de la ora 15:00, atunci când la Pitești se dispută derby-ul FC Argeș – CS Mioveni.

Programul etapei 31 și meciurile care vor fi televizate:

marți, 24 aprilie, ora 17:00
UTA Arad – ASU Politehnica TimișoaraDigiSport 1
Academica Clinceni – FC Argeș TelekomSport 1

miercuri, 25 aprilie, ora 11:00
CS Afumați – Luceafărul Oradea
CS Balotești – Ripensia Timișoara

miercuri, 25 aprilie, ora 17:00
Pandurii Târgu Jiu – Sportul Snagov
Dunărea Călărași – Foresta Suceava
TelekomSport 1
CS Mioveni – Dacia Unirea Brăila
Metaloglobus București – Chindia Târgoviște
DigiSport 1
Olimpia Satu Mare – Știința Miroslava         0-3
FC Hermannstadt – ASA Târgu Mureș         3-0

Programul etapei 32 și meciurile care vor fi televizate:

sâmbătă, 28 aprilie, ora 11:00
Sportul Snagov – Metaloglobus București   
Ripensia Timișoara – CS Afumați   
Știința Miroslava – UTA Arad   

Foresta Suceava – Olimpia Satu Mare     3-0
ASA Târgu Mureș – CS Balotești
    0-3

 

sâmbătă, 28 aprilie, ora 12:00
Dacia Unirea Brăila – AFC Hermannstadt TelekomSport 1

sâmbătă, 28 aprilie, ora 17:00
ASU Politehnica Timișoara – Pandurii Târgu Jiu  

duminică, 29 aprilie, ora 11:00
Luceafărul Oradea – Dunărea CălărașiDigiSport 1
Chindia Târgoviște – Academica Clinceni TelekomSport 1

luni, 30 aprilie, ora 15:00
FC Argeș – CS Mioveni DigiSport 1

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Leczki JOZSI

Marius ANGHEL 23 Apr. 2018, 14:16 Diverse
Pe aceeași temă