Reîntâlnire după 13 ani între Cătălin Anghel – Lajos Detari

25 Jan. 2012, 16:25 Diverse
Reîntâlnire după 13 ani** între Cătălin Anghel - Lajos Detari

FC Viitorul a dispus, marți, cu 3-1 de cea mai titrată echipă a Ungariei, Ferencvaros Budapesta (28 de titluri, 20 de Cupe ale Ungariei), într-un meci de verificare disputat în Antalya. Partida de ieri a prilejuit și reîntâlnirea, după aproape 13 ani, a antrenorilor principali ai celor două formații, Cătălin Anghel și Lajos Detari. Cei doi au fost coechipieri, în 1999, la formația maghiară BVSC Budapesta. Pe atunci Cătălin Anghel avea 25 de ani, iar Detari avea 36 de ani și era la apusul carierei de jucător.

Lajos Detari a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști maghiari, bifând 61 de prezențe și 13 goluri pentru naționala Ungariei. Detari a fost de trei ori golgeterul campionatului Ungariei și are în palmares trei titluri naționale (toate cu Honved), o Cupă a Ungariei (cu Honved), o Cupă a Germaniei (cu Eintracht Frankfurt) și o Cupă a Greciei (cu Olympiakos).

Tehnicianul formației constănțene, Cătălin Anghel, și-a mai reîntâlnit și alți doi foști coechipieri din perioada în care activa la BVSC Budapesta, Denes Rosa și Zoltan Balog, aceștia fiind în prezent jucători la Ferencvaros.

Înaintea partidei dintre FC Viitorul și Ferencvaros Budapesta, Gheorghe Hagi și Cătălin Anghel i-au vorbit lui Lajos Detari despre proiectul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Sursa: Academia Hagi

25 Jan. 2012, 16:25 Diverse
Pe aceeași temă