Reacția incendiară a suporterilor Argeșului după ce FCSB a anunțat că vrea să se mute pe stadionul „Nicolae Dobrin”

Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 18:37 Diverse
Reacția incendiară a suporterilor Argeșului** după ce FCSB a anunțat că vrea să se mute pe stadionul

Arena Națională se închide pentru următoarele luni, până la remedierea problemei cu gazonul. Astfel, FCSB va fi nevoită să-și schimbe din nou, temporar, „casa”. Gigi Becali a anunțat că nu vrea să mai joace la Voluntari, acolo unde viceampioana a disputat deja trei partide în acest sezon, dar a găsit deja o soluție. Una pe care a mai utilizat-o în trecut.

FCSB va merge să joace meciurile de pe teren propriu la Pitești, scrie sport.ro. Nu este prima oară când vicecampioana va fi „acasă” la Pitești. În sezonul 2015/16, FCSB a jucat șase meciuri în Trivale, revenind la București în luna aprilie a anului 2016.

Până la redeschiderea Arenei Naționale, FCSB va împărți stadionul din Pitești cu FC Argeș, echipă din Liga 2. Luni seară, Gabriela Firea a anunțat că cel mai mare stadion al țării se va închide pentru a putea fi refăcut gazonul.

„Am luat hotărârea de a închide Arena Națională pentru toate competițiile sportive și de altă natură pe toată periooada remedierii gazonului. Societatea care se ocupă în acest moment consideră că în 2-3 luni de zile gazonul va fi adus la o stare în care putem să afirmăm că se vor putea desfășura competiții sportive sau de altă natură fără dificultăți”, a declarat primarul general.

Apoi, Becali a reacționat: „Nu știu ce se va întâmpla, o să vorbesc cu ea, pentru noi este foarte dificil, nu se poate, avem meciuri grele, cu CFR, Viitorul și Gaz Metan, nici nu o să avem unde o să jucăm. La Voluntari în niciun caz, acolo am pierdut multe meciuri, am pierdut puncte, ăla nu e stadion de noi, parcă e împotriva noastră. Habar nu am unde o să jucăm, o să încerc să vorbesc cu ea, nu se poate să-l închidă trei luni, pentru că gazonul poți să-l schimbi într-o săptămână, de ce ai nevoie de 2-3 luni? O să vorbesc cu ea. Ce, ea știe, se pricepe ea la gazon?”, a spus finanțatorul FCSB, pentru News.ro, înainte să ofere o nouă declarație cu tentă misogină: „Nu am vorbit până acum pentru că nici nu vreau să o supăr, ea e o femeie, are atâtea pe cap, războaie cu Dragnea și altele. Crezi că are timp de un gazon? E ea vinovată de gazon? Eu sunt într-o poziție delicată acum, că dacă nu era fina mea, era altceva. Mie nici nu prea îi place să cer de la femei, chiar dacă e fina mea. Dacă era bărbat, era altceva…”.

Suporterii FC Argeș nici nu vor să audă de FCSB la Pitești: „Nu vom permite ca oile ciobanului să spurce stadionul”

Vestea mutării la Pitești a celor de la FCSB nu a fost primită bine de fanii lui FC Argeș. Aceștia au avut o reacție vehementă la aceast anunț și au dat un comunicat în care spun că sunt total împotriva mutării echipei lui Gigi Becali pe arena „Nicolae Dobrin”.

Redăm mai jos, integral, mesajul postat de fanii lui FC Argeș pe Facebook:

„ÎN PITEȘTI DOAR FC ARGEȘ!

Ca o reacție la știrile din presă care spun că FC Fcsb își va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere. Suntem total împotriva acestei mutări și vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple.

Galeria s-a întors acasă la începutul sezonului trecut și nu va mai permite ca oile ciobanului să spurce stadionul unde Nicolae Dobrin a făcut magie. Ultima oară când FC Fcsb juca la Pitești, echipa Piteștiului era în Liga a 3-a și nu avea susținerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea.

Anulați acordul cu FC Fcsb sau acceptați consecințele!”, se arată în mesaj.

La ultima descindere la Pitești, fanii lui FC Argeș nu a privit deloc cu ochi buni compromisul, astfel că foarte probabil Gnohere&Co nu se vor simți sub nicio formă precum acasă.

„Nu ne convine deloc dacă Steaua va veni să joace la Pitești. Piteștiul e Pitești, e al lui Dobrin, e patria lui Dobrin, nu are nicio legătură cu Steaua și Gigi Becali. Nu suntem de acord cu venirea lor aici. De ce să se facă acest lucru? Să-i bucurăm pe cei care țin cu Steaua? E o dezamăgire pentru noi dacă ar veni ei aici. Steaua, sau Dinamo sau Rapid, sau orice altă echipă din afara județului nu reprezintă cu absolut nimic Piteștiul. Ar fi o greșeală dacă Steaua ar fi primită în Trivale, aici unde noi suntem de când ne-am născut alb-violeți”, spunea unul dintre liderii argeșenilor, ultima oară când s-a pus problema ca FCSB să vină în Trivale.

Primul meci pe care FCSB ar urma să îl joace la Pitești ar trebui să fie cu Gaz Metan Mediaș, pe 1 decembrie.

Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 18:37 Diverse
Pe aceeași temă