Rapid old-boys, așteptat la Râmnicu Vâlcea să facă spectacol la un turneu de minifotbal

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Apr. 2018, 09:32 Diverse

Rămași fără fotbal de aproape doi ani, după desființarea CSM-ului, suporterii din Râmnicu Vâlcea au rar ocazia să mai vadă activități în oraș care să aibă legătură cu balonul rotund. În acest weekend au de urmărit un turneu de minifotbal, care, înaintea finalelor, propune și un meci demonstrativ. Unul care aduce pe teren echipa old-boys a Rapidului.

Cea de-a treia ediție a Cupei Boromir la minifotbal se va desfășura în perioada 28-29 aprilie, pe terenul sintetic de la stadionul Municipal Râmnicu Vâlcea. La competiție participă 24 de echipe din toată țara, care au fost împărțite în șase grupe.

„Sunt cele mai bune echipe din țară la minifotbal, va participa inclusiv națioanla României, este un turneu foarte puternic. Vor veni și reprezentanți ai FRF, dar și antrenorul naționalei de minifotbal, Marius Mitu, care a antrenat în trecut pe CSM Râmnicu Vâlcea. Va fi un eveniment deosebit, completat cu meciul de old-boys, unde vin nume mari care au activat la Rapid București”, a anunțat fostul atacant al Chimiei, Marin Nicolae, implicat în organizarea competiției.

Duminică, de la ora 16:00, înaintea finalelor de la Cupa Boromir, tot pe sinteticul din Zăvoi, va avea loc un joc demonstrativ între Rapid București old-boys și Primăria Râmnicu Vâlcea. Pentru Rapid, au conformat deja prezența Bebe Cioran, Adrian Iencsi, Marian Grigore, Adrian Matei, Cristi Dulca, Ștefan Nanu, Cristian Rontea, Mugur Bolohan, Cezar Zamfir, Robert Ilyes, Constantin Șchumacher, Valentin Bădoi, Gheorghe Butoiu, Mihai Iosif, Florin Constantinovici, Cristian Bardu, Vasile Caciureac, Fane Țâră, alături de antrenorul Florică Drăghici și managerul Lucian Ionescu. Mai sunt invitați și se așteaptă confirmările de la cinci jucători activi de la Academia Rapid, liderul Ligii a 4-a București: Daniel Pancu, Daniel Niculae, Vasile Maftei și Ionuț Voicu, dar și antrenorul Astrei 2, Marius Măldărășanu.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Apr. 2018, 09:32 Diverse
Pe aceeași temă