VIDEO | Un fost jucător al Metaloglobusului, acum la Steaua, a reușit golul anului. „Foarfeca” de senzație care l-ar face invidios chiar și pe Lăcătuș

Marius ANGHEL 27 Feb. 2019, 12:51 Ligi județene

Gol de senzație reușit pe terenul de minifotbal. Alin Robu (30 de ani), component al echipei Steaua București, liderul Ligii a 4-a București, a înscris cu o execuție fenomenală într-un meci din cadrul campionatului Victory Cup.

Aflat în marcajul unui adversar, Robu a ales o soluție surprinzătoare, nu a ezitat și a marcat printr-o „foarfecă” de manual în minutul 32, în partida dintre Arsenal Minifotbal și FC 1 Decembrie, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Capodopera stelistului a fost golul care a adus un punct pentru echipa sa, FC 1 Decembrie, într-un derby contând pentru liga secundă, în competiția care a strâns la start 78 de echipe. 

Se poate duela cu idolii Ghionea, Petre Marin, Rădoi sau Sorin Paraschiv

Alin Robu se poate duela cu idolii echipei la care joacă în prezent, Steaua. La Victory Cup evoluează mai mulți jucători care au scris istorie în Ghencea.

Astfel, Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv sau Mirel Rădoi fac parte din lotul formației Old New Stars, vicecampiona competiției, echipă aflată pe poziția secundă în Liga 1.

Înainte să ajungă la Steaua, Alin Robu, care joacă pe postul de fundaș, a evoluat la Metaloglobus, echipă alături de care a promovat în Liga 2 și unde în sezonul trecut a evoluat în 21 de meciuri și a înscrie două goluri. Înainte de gruparea bucureșteană din cartierul Pantelimon, Robu a mai îmbrăcat tricoul celor de la Viitorul Axintele, în Liga 3.

Marius ANGHEL 27 Feb. 2019, 12:51 Ligi județene
Pe aceeași temă