Probleme pentru Ionuț Popa. S-a aflat motivul pentru care experimentatul antrenor a lipsit de la mai multe acțiuni ale echipei UTA: „Face zi de de zi tratament. Se tratează în liniște”

Marius ANGHEL 22 Feb. 2019, 18:20 Diverse

Absent la multe dintre meciurile amicale jucate de UTA în această iarnă, în special la cele la care echipa arădeană s-a deplasat în Ungaria, Ionuț Popa (65 de ani) și-a motivat lipsa din cauza unor probleme medicale. Experimentatul antrenor a fost inclusiv la Iași pentru a fi consultat de câțiva medici universitari pe care îi cunoștea de pe vremea când o antrena pe Poli. Diagnosticul primit e unul îngrijorător, drept dovadă și faptul că Popa s-a ferit să mai meargă la conferințele de presă și l-a trimis în locul său pe „secundul” Cristian Păcurar.

Sport Arad scrie că antrenorul care peste două luni împlinește 66 de ani, pe 17 aprilie, a suferit o ușoară semi-pareză. Efectele s-au putut vedea și pe chipul lui Ionuț Popa la amicalele UTA-ei la care a asistat și la care s-a mulțumit în special să privească, nu și să dea indicații.

La conferința de presă de dinaintea primului meci oficial din 2019, cel cu Dacia Unirea Brăila, de sâmbătă, de la ora 11:00, a venit să vorbească tot Cristian Păcurar, care a dat detalii și despre absența și starea de sănătate a lui Ionuț Popa.

„Are o mică problemă de sănătate pe care el vrea să o trateze în liniște. Face zi de de zi tratament, are grijă de sănătatea lui, evită și timpul mai friguros. Dar, este zi de zi în vestiar înainte de a începe antrenamentul, discutăm și ne trasează sarcini exacte pentru ceea ce urmează să se întâmple. Dar, este și el mereu în mijlocul nostru pe teren, nu s-a schimbat aproape nimic față de lunile trecute. Că mai pleacă cu 10 minute înainte de finele antrenamentului pentru a ajunge la tratament nu este o problemă pentru nimeni. Iar în perspectivă, nici nu intră în discuție ca Mister să aibă o problemă majoră de sănătate, care să-i pericliteze cariera”, a spus Păcurar, citat de Sport Arad.

Marius ANGHEL 22 Feb. 2019, 18:20 Diverse
Pe aceeași temă