Primăria Botoșani caută 700.000 de euro pentru a investi în stadionul Municipal

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 13:14 Diverse
Primăria Botoșani caută 700.000 de euro** pentru a investi în stadionul Municipal

Primarul Ovidiu Portariuc susține că în momentul de față nu sunt banii necesari demarării lucrărilor de investiții în stadionul Municipal. El susține că până la urmă, banii vor fi prinși în bugetul pentru 2013 dar lucrările vor demara în mai-iunie, dacă FC Botoșani reușește promovarea în liga I.

„Este vorba de investiții pe care trebuie să le planificăm pentru următorii ani. Vorbim de consolidarea și modernizarea stadionului, un sistem de încălzire a gazonului, nocturnă plus alte câteva investiții necesare pentru a fi valabile în liga I. Vom discuta la investiții pentru a vedea ce putem face în acest an”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani susține că fără aceste investiții în stadionul Municipal, clubul nu va primi licența pentru a evolua în liga I. El spune că are promisiunea executivului primăriei că investiția va fi realizată în timp util, dacă echipa reușește promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc.

 „Sunt lucruri care trebuie luate foarte în serios vis-a-vis de manualul de licențiere. Erau aduse la cunoștința domnului viceprimar și am încredere că vom rezolva. Nu va fi ușor pentru că sunt investiții mari care trebuie realizate. Vorbim de nocturnă, încălzirea terenului, scaune. Am discutat cu dânșii și ne-au promis că vom avea susținerea necesară. Eu sper să reușim. Este un obiectiv serios pentru noi și la sfârșitul campionatului să ne bucurăm cu toții”, a spus Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 13:14 Diverse
Pe aceeași temă