Popa a rezistat în tren doar 30 de km! „Nu pot merge până la Iași în înghesuială, căldură și gălăgie”

08 Feb. 2012, 10:18 Diverse
Popa a rezistat în tren doar 30 de km!**

Urcat ieri la prânz în acceleratul Timișoara – Iași, tehnicianul CSMS Iași nu a rezistat decât până la oprirea în prima gară, situată la 30 kilometri distanță, la Lipova, unde a coborât de urgență. Motivând că se sufocă în compartiment alături de ceilalți călători, antrenorul divizionarei secunde din Copou a renunțat imediat la drumul cu trenul, întorcându-se la Arad, să-și ia mașina.

Chiar dacă zăpada de pe carosabil era ieri de 20-30 centimetri grosime, șeful băncii tehnice a grupării ieșene a riscat după toate vitregiile vremii din ultimele zile, încumetându-se să se întoarcă de la Arad cu mașina. „Nu am mai urcat de mulți ani într-un tren, dar m-am convins repede că nu pot merge până la Iași în înghesuială, căldură și gălăgie. Deși am pierdut banii plătiți în gară pe bilet, tot mai bine-i cu mașina, deoarece mă pot opri oriunde, și chiar va fi cazul, deoarece trebuie să înnoptez pe undeva, drumul până la Iași fiind unul lung. Mai degrabă să merg cu 30, 40 sau 50 kilometri la oră, decât să fiu nevoit să suport atâta amar de lume în compartiment”, ne-a spus ieri după-amiază Ionuț Popa.

Estimând că va reuși, totuși, să ajungă până la primul amical al anului, de mâine (ora 15:00), de pe terenul sintetic al Complexului „Emil Alexandrescu”, cu colega de serie, FCM Bacău, antrenorul principal al CSMS este tot mai îngrijorat că zilele trec, iar achizițiile așteptate pe posturile de portar și atacant tot nu-și găsesc rezolvarea. „Bucuros nu pot fi în niciun caz că nu ne întărim acolo unde ne doare cel mai tare, dar încă mai sper…”, a completat Popa.

El speră ca la revenirea în Iași să aibă unde să lucreze în aer liber cu echipa, după ce elevii săi au alergat luni seară pe pista sintetică a stadionului, pentru ca ieri să lucreze la sala „Grădinari”, fizic, dimineață, și în Polivalentă, tehnico-tactic, după-amiază. Astă-noapte erau așteptați să revină în Copou și jucătorii care absentaseră la prima ședință de pregătire a săptămânii, dar însă nu erau foarte îngrijorați că au ratat unul-două antrenamente, ci mai degrabă dacă au unde în Iași să lucreze în zilele următoare. „La cât de bine ne-am pregătit de la începutul anului, o zi sau două nu schimbă prea mult datele problemei. Problema este însă dacă odată întorși în Iași vom avea unde să ne antrenăm pe teren, deoarece în sală este cu totul altceva”, ne-a spus la plecarea din Ploiești și căpitanul Claudiu Tudor, care speră ca reveniți la echipă echipierii CSMS să-și încaseze restanțele din tur, constând în bonusuri de prezență pe teren și chirii la apartamentele închiriate.

„Nu-mi pare rău deloc că am coborât din tren la prima oprire a acestuia și chiar că m-am văzut nevoit să mă întorc în Arad făcând autostopul, pentru a-mi lua mașina. Prefer să merg chiar și cu 30 kilometri pe oră, deoarece nu rezistam cu atâta lume în compartiment până la Iași”
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

„Unul-două antrenamente ratate după atâta pregătire făcută în 2012 aproape că nu se cunoaște. Problema este dacă avem unde lucra în aer liber, dar mai ales dacă va fi liniște la echipă, ce poate fi asigurată doar prin încasarea restanțelor”

Claudiu Tudor, căpitan CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

08 Feb. 2012, 10:18 Diverse
Pe aceeași temă