Petrecere-surpriză pentru Țucudean jr

15 Jun. 2009, 16:51 Diverse
Petrecere-surpriză pentru Țucudean jr

La sfârșitul săptămânii trecute, atacantul echipei UTA, George Țucudean, a avut parte de-o surpriză plăcută din partea familiei sale, care i-a pregătit o petrecere cu peste 100 de invitați, la hotelul Central din Arad. Evenimentul, care l-a lăsat mască pe golgeterul echipei UTA, el neștiind ce i se pregătește, s-a produs cu ocazia majoratului, George Țucudean împlinind 18 ani în 30 aprilie.
Petrecerea a fost pusă la cale imediat după finalul sezonului, pentru ca la ea să poată lua parte toți cei din jurul sărbătoritului. Au fost peste 100 de invitați: conducători, coechipieri și antrenori de la UTA, dar și de la cluburile Atletico și Gloria Arad, la care Țucudean a mai jucat, prieteni, vecini, rude, cunoscuți. Au fost prezente și oficialități sau oameni de afaceri, din anturajul tatălui lui George, Marius Țucudean, fost căpitan al echipei UTA la începutul anilor 1990.
George Țucudean a marcat șapte goluri în returul sezonului recent încheiat și a evoluat la UTA sub formă de împrumut de la Gloria Arad, contractul său fiind expirat, însă fotbalistul dorește să rămână în curtea Bătrânei Doamne, deși ofertele pentru talentatul atacant încep să apară.

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

15 Jun. 2009, 16:51 Diverse
Pe aceeași temă