Pâncotanii au chefuit de final de an la baza sportivă a lui Ionuț Popa

Marius ANGHEL 10 Dec. 2015, 12:01 Diverse

Antrenamentul ușor de miercuri dimineață al echipei Șoimii Pâncota, condimentat cu „miuțe”, la care s-a băgat inclusiv directorul sportiv Sorin Tarcea, s-a încheiat cu o pomană a porcului, sacrificat în altă parte de apropiații fotbalistul Daniel Dan. Masa și felicitările au avut loc la baza sportivă „Ionuț Popa”, preparatele de carne fiind îndulcite la final cu un tort personalizat, prin care conducerea clubului arădean le-a transmis tuturor celor din club, dar și apropiaților și suporteri „Sărbători Fericite”.

Atmosfera a fost destinsă, în ton cu parcursul peste așteptări al „șoimilor” în prima parte a sezonului ligii secunde. Totuși, din poza de final de an, până pe 11 ianuarie, la reluarea pregătirilor, ar putea dispărea câțiva fotbaliști. Unii fiindcă nu mai sunt doriți în „alb-negru”, iar alții pentru că ar avea posibilitatea să evolueze la formații mai bine cotate.

Șoimii Pâncota a încheiat prima parte a sezonului pe locul 10 al Seriei a II-a, cu 26 de puncte acumulate în 18 etape, la egalitate cu alte două echipe ce stau mai bine la golaveraj, Olimpia Satu Mare și Universitatea Cluj. Cu cinci puncte mai sus sunt clasate echipele care vor participa la play-off, astfel că arădenii au și ei șansa lor la acest obiectiv.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Dec. 2015, 12:01 Diverse
Pe aceeași temă