Obiective îndrăznețe pentru FCM Bacău

26 Jan. 2009, 16:59 Diverse
Obiective îndrăznețe pentru FCM Bacău**

Președintele FCM-ului, Relu Damian, se așteaptă ca proiectul propus reprezentanților din Consiliul Local, de către gruparea băcăuană, să primească aviz favorabil în cel mai scurt timp. Dacă totul merge conform planului, Bacăul ar trebui să aibă echipă de prima ligă în maxim două-trei sezoane.

 

Oficialul băcăuan s-a ferit însă să precizeze suma exactă a finanțării pe care echipa ar urma să o primească din partea municipalității.

 

"Am avut discuții și am în continuare parte de o colaborare foarte bună cu cineva din Primărie, care, pe lângă aspectul financiar, se pricepe și la fotbal și am încredere că vom găsi o soluție bună. Suma asupra căreia urmează să ne punem de acord este una în concordanță cu obiectivele propuse. Fotbalul se face totuși cu bani. Vă asigur că va fi mai mult decât a primit Aerostarul anul trecut", a declarat Relu Damian.

 

Președintele "galben-albaștrilor" a mai menționat că echilibrul va fi cuvântul de ordine în gestionarea bugetului băcăuan pe viitor.

 

"Indiferent de ce sa va întâmpla, cât timp vom fi în Liga a II-a nu vom arunca cu banii, nu vom plăti salarii exorbitante. Vedeți și dumneavoastră ce se întâmplă la CFR Cluj. Și-au adus jucători buni, i-au plătit cu mulți bani și acum sunt pe minus cu 18 milioane în contabilitate. Nu vreau să ajungem la o asemenea situație", a mai spus Damian.
 

 

Șapte amicale până la retur
 

 

FCM Bacău va disputa în această iarnă șapte meciuri de pregătire. Astfel, oficialii băcăuani încearcă să perfecteze un amical în compania Oțelului mâine, chiar înainte de plecarea în cantonamentul de la Slănic Moldova, acolo urmând să dispute sâmbătă un joc de pregătire cu FC Panciu. După revenirea acasă programată pe 7 februarie, "galben-albaștrii" urmează să mai joace încă 5 amicale, dintre care ultimul în compania Ceahlăului pe 21 februarie.
 

 

 

Articol scris de Adi Enășoaie
 

26 Jan. 2009, 16:59 Diverse
Pe aceeași temă