Nae Constantin, profesor pentru o zi pentru cursanții la Licenţa C! Printre ”elevi” este și un jucător de la Astra

Marius ANGHEL 17 Dec. 2021, 15:25 Diverse
Nae Constantin, profesor pentru o zi pentru cursanții la Licenţa C! Printre ”elevi” este și un jucător de la Astra

Antrenorul momentului în Liga 2, Nicolae Constantin (48 de ani), a fost, zilele trecute, profesor pentru o zi pentru cursanții Licenței UEFA C organizată de Asociația Județeană de Fotbal Prahova împreună cu Școala Federală de Antrenori.

Anterior, antrenorul Astrei, Florin Stîngă, sau doctorul Mircea Miu au fost și ei invitați ai forului județean condus de Silviu Crîngașu.

Laurențiu Marinescu și jucătorul Astrei Paulian Banu sunt printre cursanții obținerii Licenței C

Lider cu Petrolul în campionatul Ligii 2, Nae Constantin, acum aflat în vacanța de iarnă, a fost invitatul AJF Prahova în cadrul cursului organizat pentru cea mai nouă generație de viitori antrenori din fotbalul județean, care speră la obținerea Licenței UEFA C, scrie Ziarul Prahova. Alături de antrenorul principal al echipei emblemă a Ploieștiului și Prahovei, alți doi tehnicieni, Ionuț Neagu și Marius Vișan, responsabili cu implementarea acestui curs, au participat la toate modulele organizate, majoritatea desfășurându-se la stadionul Astra, partea teoretică, respectiv la Parcul ”Vest” – partea practică.

Nicolae Constantin le-a spus cursanților câteva dintre secretele meseriei, a rememorat și momente petrecute pe stadionul din cartierul ”9 Mai”, unde a activat, de asemenea, ca jucător și când a fost cursant la Licența PRO.

Printre cursanți se numără Laurențiu Marinescu (37 de ani), fostul căpitan al Petrolului, de curând numit chiar antrenor secund în stafful lui Nae Constantin, sau Paulian Banu (21 de ani), jucător activ în campionatul Ligii 2, la Astra.

  • Cu Licența C UEFA se poate antrena ca ”principal” cel mai sus la nivelul Ligii 4 sau la nivel de copii și juniori, însă cel care dețin licența poate fi și antrenor secund în campionatul Ligii 3.

Foto: Ziarul Prahova

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laurentiu-marinescu-din-nou-lup-galben-fostul-capitan-al-petrolului-completeaza-stafful-tehnic-al-lui-nae-constantin-si-e-al-patrulea-antrenor-secund-19212469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostul-capitan-al-petrolului-laurentiu-marinescu-si-un-jucator-de-la-astra-printre-cursantii-pentru-obtinerea-licentei-c-19206175

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-costea-admis-la-cursurile-pentru-obtinerea-carnetului-de-antrenor-poate-voi-ajunge-un-antrenor-mare-nu-stii-ce-iti-ofera-viitorul-in-viata-19205945

Marius ANGHEL 17 Dec. 2021, 15:25 Diverse
Pe aceeași temă