Mureșenii au fani în Spania!

27 Jan. 2009, 13:50 Diverse
Mureșenii au fani în Spania!

Formația mureșeană de fotbal are susținători în Spania. „Ibericii“ (foto) sunt atât de împătimiți, încât și-au comandat echipament identic cu al lui FC Municipal și joacă săptămânal în portocaliu.
Plecat la lucru în Spania, cu zece ani în urmă, mureșeanul Marcel Ștefan Dan s-a stabilit lângă Madrid. Și-a înființat o firmă de construcții, la care a angajat aproape 40 de oameni, majoritatea români, mulți din Târgu Mureș.

 

Plecarea la mii de kilometri distanță de țară nu l-a făcut să uite pasiunea pentru fotbal.

 

„Am aflat cu bucurie de apariția unei echipe noi de Divizia B, acasă. Împreună cu prietenul meu, Sorin Bungărdean, am urmărit informațiile legate de FCM și apoi decis să facem un fan-club FC Municipal în Spania“, dezvăluie mureșeanul, care a mers și mai departe.

 

Prin intermediul lui Teodor Luca, managerul firmei care oferă echipament sportiv grupării antrenate de Cosmin Bodea, mureșenii spanioli și-au procurat și ei un rând de echipament portocaliu, cu care joacă fotbal în zilele libere.

 

„Noi suntem mureșeni și nu ne putem lua gândul de la fotbalul de acasă. Urmărim cu mare atenție toate meciurile jucate de FC Municipal și ne bucurăm la fiecare succes“, adaugă Marcel Dan.

 

Isprava mureșenilor din Spania nu a rămas fără ecou la FC Municipal. „Sunt băieți simpatici. Am fost împreună cu ei la un meci la Getafe, să-l vedem pe Cosmin Contra, și la partida Real Madrid – Sevilla. E o bucurie pentru noi că ne poartă echipamentul și că au înființat fan-clubul“, a spus Mircea Muntean, antrenorul secund al mureșenilor.

 

 

Articol scris de Marcel ȘANDOR

27 Jan. 2009, 13:50 Diverse
Pe aceeași temă