Modul original în care Zicu îți spune să stai în casă. Antrenorul Farului a dezvăluit „muzeul” său, de ce are un „Zorro” în grădină și ce l-a oprit din jonglat cu hârtia igienică

Marius ANGHEL 24 Mar. 2020, 11:58 Diverse

La fel ca majoritatea antrenorilor, cât și a sportivilor, Ianis Zicu (36 de ani), antrenorul echipei Farul Constanța, își petrece timpul stând în casă, în această perioadă în care pandemia de coronavirus începe să facă victime și în România. Fostul internațional s-a retras la Pipera, lângă București, acolo unde are casa și, pe lângă discuțiile cu elevii săi, are timp să posteze și pe pagina sa socială diverse mesaje.

Unul dintre mesajele lui Zicu e legat de această situație în care e obligatoriu să stai în casă pentru a evita răspândirea coronavirusului. Antrenorul Farului spune că jucătorilor le este mai greu să se conformeze, însă că trebuie „să fim capabili să înțelegem când este nevoie de sacrificiu”. „Viața are prioritate. Stai acasă cât e nevoie” e concluzia lui Ianis Zicu, care a postat și câteva imagini din casa sa, cu tricouri și trofee din cariera sa de jucător.

„Stau in sfarsit „izolat” mai mult timp acasa in birou (o viata intreaga am stat cu valiza pregatita) si lucrez pe laptop mai mult timp……iar cand vreau sa „respir” putin si „ma uit la pereti” (cum spuneau profesorii la scoala cand se intampla sa nu fiu atent 🙂 ) imi dau seama ca a fost frumos pe teren 🙂 (acum sunt pe teren dar in alta functie)….dar fiecare etapa cu frumusetea ei :)…=>…Ca antrenor este „putin mai usor” sa stai acasa pentru ca fiecare antrenor face asta mai des chiar daca nu este „stare de urgenta” :)))) ….DAR PENTRU JUCATORI ESTE FOARTE GREU…sunt tineri,au multa energie si cei mai multi chiar iubesc aceasta meserie…dar in aceasta situatie cu totii trebuie sa fim capabili sa intelegem cand este nevoie de sacrificiu si cand trebuie ne bucuram de lucrurile pe care le iubim…pana sa revenim din nou la un ritm normal => „Viata are prioritate” cum spunea un realizator in emisiunea „REFLECTII RUTIERE” cand eram mai mic!!! STAY HOME AS NEEDED!!!”, a scris Zicu pe pagina sa de Facebook.

Z, de la Zorro, în grădina curții

Într-o altă postare, Zicu a explicat și de ce are un „Z” în grădina sa din curte.

„Acum multi ani a venit gradinarul la mine si i am zis sa se „creada” ZORRO pentru o zi si sa mi faca un Z in gradina 🙂 ….dar avea grebla si lopata in loc de sabie 🙂 …..”Z ul” a iesit cat de cat decent dar mai bine ii ceream cadou „masca lui ZORRO””, a spus antrenorul Farului.

Ar fi jonglat cu rola de hârtie igienică „o lună sau două”

Totodată, fostul mijlocaș ofensiv s-a conformat și el trend-ului din acest moment prezent pe rețele sociale și a ținut duble cu o rolă de hârtie igienică. Zicu a demonstrat însă inteligență și spirit de glumă prin mesajul postat alături de filmuleț.

„M-am oprit din ” jonglat” sa pot posta filmarea… pentru ca altfel iesea toata lumea din casa peste o luna sau doua si eu inca faceam duble cu „rola de hartie” :)…”, a scris Ianis Zicu.

Originar din Constanța, Ianis Zicu (36 de ani) a început fotbalul la Farul, iar junioratul și l-a continuat apoi la Dinamo, echipă pentru care avea să și debuteze la seniori și unde avea să facă performanță. În cariera sa a mai jucat pentru CSM Câmpina, Farul Constanța, Internazionale Milano, Parma Calcio (ultimele două din Italia), Rapid, Poli Timișoara, CSKA Sofia (Bulgaria), Pohang Steelers, Gangwon FC (ultimele două din Coreea de Sud), Petrolul, ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara. La naționala României are 12 meciuri și un gol, iar prima echipă de seniori pe care o antrenează este cea la care activează și acum, Farul Constanța, pe care a preluat-o în luna iulie 2019.

Marius ANGHEL 24 Mar. 2020, 11:58 Diverse
Pe aceeași temă