Mihăilescu: „Iubirea pentru Farul nu va dispărea nici după ce mor”

Mihai Andries 20 Jun. 2014, 14:31 Diverse
Mihăilescu:**

Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter constănțean, a decis să se retragă din fruntea galeriei de pe litoral. „Este valabil pentru meciurile de volei și handbal, pentru că la fotbal nu mai eram lider de câțiva ani”, a punctat Mihăilescu, cel care spune însă că va rămâne simplu suporter și va veni în continuare la partide, dar fără a se mai implica în calitate de șef.

„Am decis să mă retrag definitiv din ceea ce a fost marea mea pasiune. În principal, am hotărât acest lucru pentru a-mi vedea de familie, recent devenind bunic. E și vârsta (n.r. are 46 de ani). S-au adunat mai multe. Am și obosit”, a mai spus Sorin Mihăilescu.

Fostul lider a creat și o pagină de Facebook, despre care spune: „Vreau să-mi arate care au fost plusurile și minusurile perioadei în care am condus galeria. Aici se vor regăsi poze sau filmări doar de la meciurile în care am fost cu adevărat șef de galerie, am condus galeria sau am fost implicat 100%. Vor apărea și poze de la coregrafiile realizate pe banii mei”. Sorin Mihăilescu a devenit liderul galeriei echipei de fotbal în anul 1994.

„Iubirea față de Farul nu va dispărea nici după ce mor. O voi lua și dincolo!”, spune acesta.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 20 Jun. 2014, 14:31 Diverse
Pe aceeași temă