Mateiu: „Sunt foarte fericit că am ajuns din nou la echipa națională”

Marius ANGHEL 25 May. 2014, 16:40 Diverse
Mateiu:**

Naționala României va susține un turneu de pregătire în Elveția, pe durata căruia va disputa două amicale, cu Albania (31 mai, ora 20:00) și Algeria (4 iunie, ora 21:30). Unul dintre convocații lui Victor Piturcă este și Alexandru Mateiu, jucător ce a evoluat până acum la FC Brașov, însă din noul sezon va juca pentru CS Universitatea Craiova, echipă ce l-a achiziționat în iarna trecută.

Mateiu: „Nu îmi pare rău că n-am concediu”

Mateiu, aflat la a doua convocare la echipa națională, a declarat că nu îi pare rău că se află în cantonament, spre deoasebire de foștii lui colegi de la FC Brașov care se află deja în vacanță. Fostul jucător al celor de la FC Brașov a mai precizat că a semnat un contract cu CSU Craiova, echipă cu care speră să facă performanță în viitorul sezon al Ligii I.

„Sunt foarte fericit că am ajuns din nou la echipa națională. Sper ca domnul Pițurcă să fie mulțumit de mine. Am semnat cu Craiova și din vară voi juca acolo. Nu îmi pare rău că mă aflu la echipa națională și nu sunt în concediu ca ceilalți jucători” a spus Alexandru Mateiu.

CS Universitatea Craiova mai are un jucător convocat la națională pentru acest turneu, pe fundașul Bogdan Vătăjelu. Totodată, oltenii nu vor putea conta pentru următoarele două jocuri nici pe fiziokinetoterapeutul Ovidiu Blendea, cel ce face parte din staff-ul naționalei României.

Lotul echipei naționale a României s-a reunit, duminică, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia în vederea partidelor amicale cu Albania (31 mai, ora 20.00) și Algeria (4 iunie, ora 21.30) din cadrul turneului din Elveția.

Marius ANGHEL 25 May. 2014, 16:40 Diverse
Pe aceeași temă