„Lucrurile nu sunt așa cum spun cei de la Progresul”

23 Jan. 2009, 16:32 Diverse
„Lucrurile nu sunt așa cum spun cei de la Progresul

În cursul zilei de asăzi conflictul dintre BNR și clubul Progresul a crescut în intesitate într-un timp foarte scurt. Faptul că nu a fost permis accesul lucătorilor de la Distrigaz în incinta bazei sportive, de către angajații BNR, a stârnit mânia bancarilor. Aceștia, simțindu-se atacați, au amenințat chiar cu desființarea echipei.
După ce SC FC Progresul București SA a emis un comunicat, prin care își exprima nemulțumirile, ofițerul de presă al Băncii Naționale a României, Mugur Șteț, a dezvăluit punctul de vedere al instituției:

 

“Situația nu stă chiar așa cum spun cei de la Progresul. Ei nu mai au contract pentru stadion de un an și noi binînțeles că am cerut evacuarea lor pentru neplata datoriilor. Există în momentul de față un proces pe rol pentru a rezolva acest litigiu. Referitor la ce s-a întâmplat astăzi lucrurile sunt foarte simple.

Clubul Progresul are contract separate pentru utilitățile publice. Am înțeles că nu și-au plătit datoriile și Distrigazul a oprit furnizarea gazelor. Astăzi au venit niște lucrători de firma respectivă pentru a recupla instalațiile.

Este adevărat că angajații noștri nu le-au dat voie să intre în bază, dar motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru este foarte simplu. Noi nu am fost anunțați de venirea acelor lucrători și a durat puțin până am verificat ce se întâmplă. După ce acest lucru s-a rezolvat, le-a fost permis accesul.

Din păcate cei de la club au profitat de timpul care ne-a luat până se ne asigurăm că totul este în regulă. Ceea ce a urmat se observă.”

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

23 Jan. 2009, 16:32 Diverse
Pe aceeași temă