Lovitură pentru Rapid. Formația giuleșteană e nevoită să împartă sigla clubului cu o echipă din Liga 4

06 May. 2020, 19:49 Diverse
Lovitură pentru Rapid. Formația giuleșteană e nevoită să împartă sigla clubului cu o echipă din Liga 4

Curtea de Apel București (CAB) a decis, miercuri, 6 mai, că sigla clubului Rapid, care are echipa de seniori în campionatul Liga 2, poate fi folosită și de AFC Rapid, grupare din Liga a 4-a București.

Fotbal Club Rapid 1923, grupare înființată în 2017 și susținută de majoritatea suporterilor clubului falimentar în 2016, a solicitat, pe 24 aprilie, judecătorilor exclusivitate asupra emblemei clubului de tradiție din fotbalul românesc, însă Curtea de Apel a respins acțiunea. Decizia este definitivă, potrivit portarului instanței: ”Admite apelul. Schimbă sentința apelată în parte. Respinge în tot acțiunea ca neîntemeiată. Definitivă.”

AFC Rapid: ”De astăzi revenim la sigla noastră!”

AFC Rapid este o echipă reînființată în anul 2016 de către suporterul Horia Manoliu și joacă în Liga a 4-a, unde ocupă locul 14 din 16, într-un campionat dominat autoritar de Steaua, care are punctaj maxim după 18 etape.

În urma deciziei instanței, AFC Rapid a postat pe pagina sa de Facebook următorul anunț: „De astăzi revenim la sigla noastră! Pentru cunoscători!”

Fotbal Club Rapid 1923, ocupanta locului 6 în acest moment în Liga 2, cu șanse la promovare în Liga 1, nu a avut nicio reacție la această sentință până în momentul publicării articolului.

06 May. 2020, 19:49 Diverse
Pe aceeași temă