„Glorioșii”, în mijlocul elevilor de la Școala Nr.11 din Buzău

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 14:01 Diverse

Sportul înseamnă sănătate și disciplină. Acesta a fost mesajul transmis de antrenorul și jucătorii Gloriei Buzău elevilor din ciclul primar al Școlii Generale Nr.11 din Buzău, în cadrul unei acțiuni desfășurate în comun cu polițiștii de proximitate.

În frunte cu președintele Dan Tulpan și stafful tehnic, fotbaliștii grupării din Crâng au făcut joi o vizită la unitatea de învățământ menționată, însă nu cu mâna goală. Au adus cu ei mingi, tricouri, fanioane și insigne cu însemnele clubului pe care le-au oferit elevilor adunați în sala de sport, dar nu înainte de a discuta cu ei despre fotbal și cât de importantă este mișcarea pentru fiecare, indiferent de vârstă.

Copiii au fost invitați să vină la meciuri pentru a susține echipa fanion a orașului, dar și să practice sportul rege, în acest sens, clubul Gloria intenționând să organizeze competiții la care să participe inclusiv formații mixte. Elevii le-au mulțumit ,,glorioșilor” cu aplauze și așteaptă ca aceștia să revină la școala lor pentru a juca și un meci demonstrativ.

,,Este a doua acțiune de acest gen prin care vrem să popularizăm fotbalul și Gloria, în special, în rândul copiilor pentru atragerea lor către sport. Mă bucură faptul că au fost prezenți foarte mulți elevi. Chiar intenționăm să organizăm pe terenul ,,Cornel Negoescu” o competiție rezervată lor și la care să participe și echipe mixte după care le vom oferi cupe și diplome. Sigur că în același timp vrem să-i și determinăm să vină la fotbal. De fapt, să continuăm ce am început pentru că suntem deficitari la grupele de copii și juniori”, a precizat președintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 14:01 Diverse
Pe aceeași temă