Fotbalist al Brăilei agresat pentru că nu și-a reziliat contractul!

31 Jan. 2012, 20:06 Diverse
Fotbalist al Brăilei agresat** pentru că nu și-a reziliat contractul!

Marți după amiază, la ora 14.30, lotul de jucători al CF Brăila s-a reunit pentru primul antrenament de după stagiul de pregătire centralizat care a avut loc la Sărata Monteoru. Datorită frigului pătrunzător de afară, Ion Viorel a ales să-și ducă elevii pe unul dintre terenurile sintetice acoperite din preajma stadionului, acolo unde au avut loc evenimente care nu au nimic în comun cu fotbalul! Totul a început de la prezența la antrenament a jucătorului Adrian Ștefan, jucător adus în vara trecută de la FC Olt, care nu acceptase condițiile de reziliere a contractului în condițiile impuse de președintele Adelin Soare, care nu are nicio treabă cu fotbalul.

Fotbalistul a fost scos de la antrenament de Doru Șerban, unul dintre maseurii clubului, și sub pretextul că el ar fi managerul (!?) CF-ului Brăila l-a luat la întrebări pe Adrian Ștefan. Dar să-l ascultăm pe jucător, care a declarat cu ochii în lacrimi: „Este inadmisibil ceea ce mi s-a întâmplat! Am înțeles faptul că nu mai au nevoie de mine, dar nu pot accepta condițiile de reziliere a contractului așa cum vor ei! Nu de alta, dar CF Brăila este a doua echipă cu care am semnat în acest an competițional, și nu pot sta fără bani până la vară, așa cum vor ei, și să-mi reziliez contractul în condițiile lor!

Când a auzit acest lucru, Doru Șerban mi-a înfipt mâna în gât, și împreună cu președintele clubului, Adelin Soare, m-au înjurat mai ceva ca la ușa cortului. Am fost împins în peretele balonului, fiind lovit apoi de acest Doru Șerban, după care au urmat amenințări care mai de care mai grave la adresa mea, și astea toate în corul de înjurături al acestui așa-zis președinte al clubului, Adelin Soare! După ce am scăpat din mâinile lor, am mers direct la Poliție, unde am depus plângere împotriva celor doi pentru agresiune și vătămare corporală! Încă sunt în stare de soc, și nu-mi vine să cred cum au ajuns cei doi să facă legea în fotbalul brăilean!” a spus încă vizibil afectat de ceea ce i s-a întâmplat, Adrian Ștefan.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu știți, vă mai informăm faptul că numitul Doru Șerban se află la a doua abatere de acest fel, întrucât în primăvara anului trecut acesta l-a bătut și pe organizatorul de competiții Ionel Drăgoi (omul care a învins Juventus-ul Torino la Galați), iar președintele Adelin Soare l-a dat afară de la club pe…Drăgoi, pentru neglijență în seviciu!!

Probabil că, la CF Brăila ar trebui să se înființeze și o secție de karate tradițional, deoarece se vede clar că acolo sunt „maeștri” care să predea acest sport! Nu de alta, dar oricum Gheorghe Bunea Stancu, președintele Consiliului Județean Brăila, care este totodată principalul conducător al CF Brăila, nu va lua nicio măsură împotriva celor doi, deoarece, din câte se pare, Bunea i-ar fi dator unei a treia persoane care-l ține în brațe pe domnul președinte: Vasile Soare (ghici oare cine-i omul?), omul de încredere de la Concivia SA, care, în acte, figurează ca fiind sponsorul oficial al echipei. Dar banii vin tot de la Primărie și de la Consiliulul Județean.

Articol de Andrei PANAIT

31 Jan. 2012, 20:06 Diverse
Pe aceeași temă