FC Caransebeș, Metalul Reșița și ACS Berceni, obligate de CNSL să-și achite datoriile către foștii jucători

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Aug. 2015, 17:01 Diverse
FC Caransebeș, Metalul Reșița și ACS Berceni,** obligate de CNSL să-și achite datoriile către foștii jucători

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF a făcut publice decizile luate în data de 18 august. FC Caransebeș, Metalul Reșița și ACS Berceni se regăsesc printre echipele penalizate cu mulți bani din cauza litigiilor pe care le au cu foștii jucători.

Grosul, la Caransebeș

FC Caransebeș trebuie să facă față unui val de memorii, apărut în această vară, după ce conducerea clubului a rămas restantă cu salarii și bonusuri pentru returul sezonului trecut. CNSL i-a declarat liberi de contractul cu FC Caransebeș pe Marius Tomozei, Gabriel Precup, George Cotigă și Florian Pârvu. Toți aceștia au de primit și sume importante din salarii și bonusuri contractuale neachitate, totalizând 57.400 lei. 

FC Caransebeș poate depune recurs, în termen de cinci zile de la comunicarea deciziei Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor. Alți jucători de la Caransebeș au depus și ei memorii, care vor fi soluționate în ședințele următoare.

Val de memorii și la Reșița

Problemele financiare de la Reșița au început să se transpună în memorii depuse de către jucătorii sătui să aștepte rezolvarea clinciurilor dintre patronul Cătălin Rufă și primăria locală. Căpitanul echipei în sezonul trecut, Octavian Vasile, a câștigat litigiul cu Metalul, club care trebuie să îi achite 16.000 lei net, drepturi financiare din perioada martie-iunie. Aflat la final de contract cu Reșița, Vasile a semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Portarul Cristian Zimmerman a depus și el memoriu, iar soluția se va da pe 25 august. La fel au făcut și Alin Liuba, Dănuț Enescu și Ionuț Popescu, litigii de pe urma cărora Metalul a primit alte amenzi și are interzis dreptul de a transfera și/sau legitima jucători.

Teodor Meilă a câștigat și el memoriul depus contra ACS Berceni, iar jucătorul tebuie să primească 6.400 lei.

CITEȘTE aici toate deciziile Comisiei Națională de Soluționare a Litigiilor din 18 august

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Aug. 2015, 17:01 Diverse
Pe aceeași temă