FC Bihor pune de luni în vânzare abonamentele pentru noul campionat

27 Jul. 2012, 14:26 Diverse
FC Bihor pune de luni în vânzare** abonamentele pentru noul campionat

FC Bihor anunță prin intermediul site-ului oficial că începând de luni, 30 iulie, se pun în vânzare abonamentele pentru jocurile oficiale de pe teren propriu ale echipei din ediția de campionat 2012-2013 a Ligii a II-a.

Prețul unui abonament este de 100 de lei. Abonamentele sunt pentru Tribuna 0 și se pot achiziționa de la sediul clubului, de pe strada Iosif Vulcan, zilnic, de luni până vineri, între orele 9 – 16.

Biletele de intrare la meci pentru noua ediție de campionat rămân 10 lei / meci.

Vor avea acces gratuit la jocurile de pe teren propriu al echipei FC Bihor în următoarea ediție de campionat pensionarii, femeile, copii sub 14 ani, precum și liceeni, dacă fac dovada statutului de liceeni cu carnetul de elev.

Azi, trial pentru completarea echipei a doua

În altă ordine de idei, clubul orădean de fotbal organizează astăzi o amplă acțiune de selecție pentru jucătorii născuți în anii 1991, 1992, 1993 și 1994. Este vorba despre un trial pe care FC Bihor îl organizează cu scopul completării echipei a doua de seniori, care va fi formată în această vară și care va activa în Liga a V-a.

După cum au anunțat oficialii FC Bihor, în mare echipa a doua va fi formată din juniorii A ai clubului, iar pentru completarea lotului a fost necesară programarea acestui trial, unde sunt așteptați să participe fotbaliști născuți în acești ani din județul Bihor.

Trialul va avea loc vineri, de la ora 16.30, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” și va fi condus probabil de antrenorul Gheorghe Silaghi, cel care va fi tehnicianul echipei a doua de seniori de la FC Bihor.

27 Jul. 2012, 14:26 Diverse
Pe aceeași temă