EXCLUSIV | Emil Boc, cu sufletul la „U” Cluj: „Va intra în Liga 1 și va continua spre cupele europene”. Primarul e alături și de CFR: „Titlul e la Cluj, nu-l mai duceți în altă parte”

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 12:23 Diverse
EXCLUSIV | Emil Boc, cu sufletul la

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, e convins că CFR Cluj va reuși să triumfe din nou în Liga 1. În cadrul emisiunii ProSport LIVE, Boc a spus că înfrângerea de la Craiova nu afectează cu nimic parcursul echipei lui Antonio Conceicao. Totodată, fostul premier recunoaște că, în adâncul sufletului, e suporter al Universității Cluj, club despre care crede că nu va avea probleme să promoveze la finalul acestui sezon.

„Titlul e la Cluj anul acesta, nu-l mai duceți în altă parte. A pierdut CFR la Craiova, dar nu-i nimic. Lăsați că nici alții nu merg mai bine la început. Se mai întâmplă. Așa suntem noi ardelenii, începem mai greu, mai domol, dar și când pornim, nu ne mai oprim. Eu cu sufletul sunt la „U” Cluj. V-am spus, am bătut tobele pentru „U”.

Am refăcut Universitatea de la zero, după ce clubul a dat faliment. „U” Cluj va intra în Liga 1 și își va continua drumul spre cupele europene. Este o construcție sănătoasă, frumoasă, care crește treaptă cu treaptă. Evident că nu mai bate cu 9-2 sau 7-1, ca în divizia județeană. Batem și noi cum putem. Important e ca „U” Cluj să intre în liga națională și cu siguranță va intra. Primăria este principalul susținător financiar al acestei construcții”, a spus Emil Boc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

CFR Cluj e campioana en-titre și vânează al cincilea trofeu în Liga 1. Dacă va triumfa în acest an, CFR va câștiga pentru prima oară un titlu într-un an impar. De partea cealaltă, „U” Cluj e nou-promovată în Liga 2, dar vine după promovări succesive din Liga 4 și e gata să revină pe prima scenă. Universitatea ocupă locul 4 în Liga 2, cu 44 de puncte acumulate după 21 de etape. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte.

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 12:23 Diverse
Pe aceeași temă