Echipa lui Dorel Stoica a ratat trofeul Cupa Drobeta la futsal

Echipa lui Dorel Stoica a ratat trofeul Cupa Drobeta la futsal

Campioana de toamnă a Ligii a IV-a Mehedinți a câștigat prima ediție a Cupei Drobeta la futsal. În finala competiției, desfășurată duminică, în Sala Polivalentă, Minerul Mehedinți a învins cu 4-3 AS Severin Team, de la care au lipsit foștii divizionari A Gabriel Boștină, Dorel Stoica și Costi Gărgălie.

Dacă primii doi s-au accidentat în sferturile de finală, Gărgălie a fost nevoit să revină în Germania, unde lucrează și, în afara programului, joacă fotbal în ligile de amatori, de mai bine de trei ani. Rămasă pe parchet doar cu șase jucători, AS Severin a marcat prin Cornel Mihart (‘8), Costin Dragomir (’33) și Valentin Croicu (’38), însă Nicușor Poenaru (’17), Adelin Făiniși (’25, ’35) și Cristian Boboescu (’37) au adus victoria echipei care conduce autoritar Liga a IV-a Mehedinți.

Din lotul utilizat de Minerul la futsal au mai făcut parte Valentin Lascu – Florin Drăcea, Mario Porcescu, Laurențiu Prundeanu, Marius Cioabă, Eduard Ilinca și Claudiu Iordache. „Am fi preferat să fie pe parchet și Stoica, și Boștină, chiar dacă ne-ar fi fost mai greu ca să ne impunem. Din păcate, cei doi s-au accidentat și nu au putut juca. La vară, vrem să promovăm în Liga a III-a”, au spus jucătorii Minerului.

În finala mică, Dinamo IPJ Drobeta a învins cu 4-3 campioana sezonului trecut din Liga a IV-a Mehedinți, Recolta Dănceu.

Deși organizatorii anunțaseră că Miodrag Belodedici ar putea juca, în meciurile eliminatorii, pentru echipa lui Dorel Stoica, fostul internațional nu și-a mai făcut apariția la turneul de la malul Dunării.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă