Dunărea Călărași promovează matematic în weekend, cu cel puțin un egal cu Ripensia. Programul jocurilor și al televizărilor etapei a 33-a

Marius ANGHEL 01 May. 2018, 11:27 Diverse
Dunărea Călărași promovează matematic în weekend, cu cel puțin un egal cu Ripensia.** Programul jocurilor și al televizărilor etapei a 33-a

Șase etape au mai rămas de disputat din acest sezon al Ligii 2, lupta pentru promovare este ca și decisă, în timp ce aceea pentru evitarea retrogradării se va da până la final. Sâmbătă și duminică se va desfășura runda a 33-a a campionatului, una în care Dunărea poate promova matematic dacă va obține cel puțin un egal în meciul de pe teren propriu cu Ripensia. Partida este programată să aibă loc sâmbătă, de la ora 12:00.

Diferența dintre Dunărea și Chindia, a treia clasată, este acum de 15 puncte, ambele echipe au asigurate încă o victorie la „masa verde”, iar în ultimele cinci etape călărășenii mai au nevoie de cel mult un punct pentru a promova matematic. Cu el obținut sâmbătă, împotriva Ripensiei, echipa lui Dan Alexa este în Liga 1. Dunărea nu e considerată deja promovată, fiindcă mai are de disputat meciul retur cu Chindia. În tur, cele două echipe au remizat la Târgoviște, scor 2-2.

Etapa a 33-a se întinde pe durata a doua zile, meciurile urmând a se desfășura pe șase intervale orare. Sâmbătă, de la ora 11:00, se joacă la Motru, Șiria și Balotești, în timp ce de la ora 12:00 începe partida de la Călărași, care va fi și televizată. Tot sâmbătă, de la ora 13:00, respectiv 17:00, sunt stabilite să debuteze și jocurile de la Sibiu, respectiv Timișoara, pe stadionul Știința.

Ultimele două meciuri ale etapei sunt programate duminică. De la ora 11:00 se joacă Academica Clinceni – Metaloglobus București, în timp ce de la ora 11:30 are loc CS Mioveni – Chindia.

În acest weekend vor câștiga la „masa verde” Luceafărul Oradea și CS Afumați.

Programul etapei 33 și meciurile care vor fi televizate:

sâmbătă, 5 mai, ora 11:00
Pandurii Târgu Jiu – Știința Miroslava    
UTA Arad – Foresta Suceava    
CS Balotești – Dacia Unirea Brăila    
Olimpia Satu Mare – Luceafărul Oradea             0-3

CS Afumați – ASA Târgu Mureș             3-0

sâmbătă, 5 mai, ora 12:00
Dunărea Călărași – Ripensia TimișoaraTelekomSport 1   

sâmbătă, 5 mai, ora 13:00
AFC Hermannstadt – FC Argeș DigiSport 1

sâmbătă, 5 mai, ora 17:00
ASU Politehnica Timișoara – Sportul Snagov    

duminică, 6 mai, ora 11:00
Academica Clinceni – Metaloglobus București TelekomSport 1

duminică, 6 mai, ora 11:30
CS Mioveni – Chindia Târgoviște DigiSport 1

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 01 May. 2018, 11:27 Diverse
Pe aceeași temă