Dumitru Brânză, înjurat de Poverlovici la Mangalia

26 Oct. 2011, 10:50 Diverse
Dumitru Brânză,** înjurat de Poverlovici la Mangalia

La finalul partidei de la Mangalia, fundașul Andrei Poverlovici l-a înjurat pe Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoșani, fiind nemulțumit de arbitraj. După acest gest, Poverlovici s-a ales cu un referat și urmează a fi sancționat.

„E nepermis așa ceva. Am și spus în fața grupului. O să luăm măsuri. Nu o să tolerăm astfel de cazuri. Nu ai voie ca jucător profesionist să jignești unul dintre oficiali. Promit că o să luăm măsuri. O să fie o sancțiune usturătoare ca să nu se mai întâmple astfel de cazuri”, a spus Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

De asemenea, Marius Popescu, antrenorul principal al FC Botoșani a spus că nu știe foarte bine ce s-a întâmplat dar în cazul în care Poverlovici l-a înjurat pe Dumitru Brânză, în mod cert trebuie amendat.

„Am înțeles că a fost un schimb de replici. O să aflăm zilele acestea și vom lua măsurile care se impun. Jucătorul care ia cartonaș gratuit pe vorbă, dă în minge după fluierul arbitrului e normal să fie sancționat. Nu face bine echipei. Cu atât mai mult ceea ce e extra. E o persoană din conducere, o persoană mai în vârstă, o persoană care muncește alături de noi. Frustrarea a fost foarte mare și o pun pe seama faptului că am pierdut trei puncte importante. Am vorbit cu ambele părți și sper să depășim momentul. Nu se tolerează niciun gest. Suntem oameni educați”, a spus Mrius Popescu.

sursa: btonline.ro

26 Oct. 2011, 10:50 Diverse
Pe aceeași temă