Din teren au trecut pe ringul de dans. Jucătorii Gloriei, distracție la Max(im)

Adrian Soare, Marius ANGHEL 09 Dec. 2014, 18:58 Diverse

Imediat după meciul de sâmbătă cu Farul Constanța, câștigat cu 3-0, jucătorii Gloriei Buzău au ținut să își etaleze și calitățile de dansatori, iar unii dintre ei chiar și pe cele de cântăreți. Totul, în cadrul ,,reprizei” a treia desfășurată la Restaurantul ,,Max” din Parcul Crâng, locație aleasă de conducerea clubului pentru organizarea banchetului de sfârșit de an.

Înainte ca petrecerea să înceapă, băieții lui ,,Vioară” au asistat la tăierea porcului, iar după ce au mâncat șorici stropit cu puțină țuică fiartă au mers în local unde atmosfera a fost întreținută de un taraf din al cărui repertoriu nu au lipsit melodiile de suflet ale antrenorului și jucătorilor. Aceștia au dovedit că sunt o adevărată familie și, fără să stea prea mult pe gânduri, au ieșit să își facă încălzirea cu o horă în care s-au prins și ceilalți invitați. Apoi au urmat și alte dansuri, cei mai în vervă fiind Marcu, Daniță, Vlaicu, Bîrsănel, ,,Vioară” și magazinerul Deu, iar surpriza serii a fost chiar fundașul Amet Ferdin, care a imprumutat microfonul și a început să interpreteze unul dintre cântecele sale preferate. Pentru prestația sa, coechiperii și toți cei prezenți l-au răsplătit cu aplauze, iar veteranul echipei, Dăniță, i-a oferit bonus un dans oriental.

Distracția a continuat până seara târziu, iar jucătorii și invitații au concluzionat că a fost un chef pe cinste, meritat după parcursul bun din campionat.

Gloria Buzău a încheiat anul fotbalistic pe locul 4 în Seria I a Ligii 2, însă e la 13 puncte în spatele liderului FC Voluntari.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 09 Dec. 2014, 18:58 Diverse
Pe aceeași temă