Damila se trage-n poze!

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 11:43 Diverse
Damila** se trage-n poze!

Damila Măciuca este una dintre puținele echipe din Liga a II-a sau poate din fotbalul românesc care are grijă de imaginea sa. Chiar dacă nu are mulți ani de experiență în spate, formația vâlceană a devenit mai serioasă de la promovarea în Liga a II-a, și-a făcut site oficial și îl actualizează destul de des pentru a-și informa suporterii despre activitatea din cadrul clubului.

Dacă cele amintite mai sus le putem adăuga la plusuri, am putea spune, deasemenea, și câteva minusuri pe care cei care se ocupă de pagina oficială ar putea să le facă pentru a imbunătăți imaginea echipei vâlcene cum ar fi: redarea informațiilor într-un timp cât mai scurt de la disputarea unui eveniment (live-text de la meciuri, articole, poze), imagini de calitate, informații originale, atât dinaintea cât și după meciurile pe care le desfășoară fotbaliștii antrenați acum de Claudiu Niculescu, și, nu în ultimul rând, folosirea diacriticelor, lucru ce denotă profesionalism, respect pentru limba română și împiedicarea exprimării ambigue.

Tot la capitolul plusuri putem trece și activitatea pe care conducerea FC Damila a programat-o astăzi. Echipa vâlceană va face o nouă ședință foto profesională la care vor participa toți jucătorii din lot, precum și conducerea tehnica și administrativă.

„În această iarnă am schimbat banca tehnică a echipei și de asemenea am transferat zece fotbaliști, iar, în acest context, trebuie să actualizăm fotografiile de pe site-ul oficial. Vom face poze individuale și de grup pe care le vom putea folosi și ca materiale de promovare a imaginii echipei”, a declarat, citat de fcdamila.ro, Lucian Munteanu, președintele clubului vâlcean.

Ședința foto va avea loc astăzi, de la ora 12.00, după antrenamentul programat la Baza Oltchim.

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 11:43 Diverse
Pe aceeași temă