Curtea de Apel a respins cererea FC U Craiova într-un proces cu FRF

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 11:47 Diverse
Curtea de Apel a respins cererea** FC U Craiova într-un proces cu FRF

Curtea de Apel București a respins, miercuri, cererea SC Fotbal Club U Craiova S.A. de a suspenda anumite prevederi ale Regulamentului Disciplinar al Federației Române de Fotbal, informează site-ul oficial al FRF.

„Curtea de Apel București a respins azi, 22 ianuarie 2014, cererea SC Fotbal Club U Craiova S.A., în insolvență, de a suspenda anumite prevederi ale Regulamentului Disciplinar, referitoare la răspunderea disciplinară a cluburilor de fotbal pentru comportamentul spectatorilor, precum și la obligațiile acestor cluburi de a asigura măsurile de ordine și siguranță în stadion”, se arată în comunicatul FRF.

FC Universitatea Craiova, club condus de Adrian Mititelu, a fost sancționat, la 17 octombrie 2013, de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu interzicerea dreptului de a organiza patru meciuri pe propriul stadion și o penalitate sportivă de 37.500 lei.

Sancțiunea a venit ca urmare a incidentelor provocate de proprii suporteri la partida de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, din cadrul etapei a VI-a a Ligii a II-a. FC Universitatea Craiova a disputat acel meci la Roșiorii de Vede după ce Comisia de Disciplină a FRF hotărâse la 3 octombrie suspendarea pentru două etape a terenului de la Drobeta-Turnu Severin, ca urmare a incidentelor de la jocul cu Petrolul, din Cupa României.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 11:47 Diverse
Pe aceeași temă