CS U Craiova a făcut Apel la decizia Tribunalului București, care nu i-a interzis lui Adrian Mititelu dreptul de a folosi numele ”FC Universitatea Craiova” | EXCLUSIV

Autor: Daniel VLAD Publicat: 10 Jun. 2020, 13:08 Diverse
CS U Craiova a făcut Apel la decizia Tribunalului București, care nu i-a interzis lui Adrian Mititelu dreptul de a folosi numele ”FC Universitatea Craiova” | EXCLUSIV

Lupta din Bănie între ”FC U” Craiova și CS Universitatea Craiova continuă, deși a părut că s-a mai liniștit după decizia luată de Tribunalul București. Cu toate că, inițial, hotărârea judecătorească privind dreptul de folosire a numelui Universitatea Craiova părea favorabilă Clubului Sportiv condus de Pavel Badea (foto, în dreapta, alături de Mihai Rotaru, patronul Craiovei din Liga 1), lucrurile nu au stat deloc așa. Astfel, s-a ajuns la decizia de a se face apel.

La data de 29 mai, Tribunalul București a decis ca echipa lui Adrian Mititelu să nu folosească denumirea de Universitatea Craiova pe echipamentele de jos sau pe produse comercializate, însă nu i-a interzis dreptul de a folosi numele de FC Universitatea Craiova. Decizia respectivă l-a înfuriat pe Pavel Badea.

Clubul Sportiv Universitatea Craiova a făcut apel la decizia Tribunalului București

Sesizând că Tribunalul nu i-a interzis lui Adrian Mititelu să folosească numele de ”FC U” – cel pe care Pavel Badea îl dorea cu adevărat interzis – Clubul Sportiv pe care îl conduce a decis să facă apel. Acesta a fost introdus la data de 9 iunie 2020 și este deja afișat pe portalul instanței!

Contactat telefonic de către ProSport, Pavel Badea nu a mai fost deschis la dialog. Eu am crezut că mă sunați să îmi urați La mulți ani! Azi este ziua mea de naștere (n.r. – la 10 iunie 2020, Pavel Badea împlinești 53 de ani). De ce am făcut apel? Vă rog să înțelegeți că nu doresc să fac niciun fel de declarație pe tema acestui subiect”, a spus Badea.

Adrian Mititelu luptă în continuare pentru numele ”Universitatea Craiova”

Dar nici Adrian Mititelu nu are de gând să cedeze în această luptă pentru numele ”Universitatea Craiova”.

La rândul său, patronul U Craiova 1948 SA a făcut apel, deoarece consideră că numele de Universitatea Craiova nu trebuie să îi aparțină lui Pavel Badea.

Este de urmărit cum o se decurgă acest ”război”, deoarece promovarea lui ”FCU” în Liga 2 a dat serios peste cap planurile celor din tabăra lui CSU.

Autor: Daniel VLAD Publicat: 10 Jun. 2020, 13:08 Diverse
Pe aceeași temă