Reacția lui Adrian Mititelu după decizia Tribunalului București la cea mai recentă acțiune în justiție a CS U Craiova împotriva FC U: ”Nu am pierdut. Dimpotrivă, am câștigat o primă bătălie în cadrul acestui proces”

01 Jun. 2020, 23:41 Liga 2
Reacția lui Adrian Mititelu după decizia Tribunalului București la cea mai recentă acțiune în justiție a CS U Craiova împotriva FC U: ”Nu am pierdut. Dimpotrivă, am câștigat o primă bătălie în cadrul acestui proces”

Decizia Tribunalului București de a interzice clubului U Craiova 1948 SA, nou-promovat în Liga 2, dreptul de ”folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul online, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova” a stârnit imediat reacția lui Adrian Mititelu.

Finanțatorul ”FC U” susține că verdictul instanței nu-i afectează în niciun fel activitatea echipei sale, în acest moment, ba chiar transmite că a ”câștigat o primă bătălie în cadrul acestui proces”.

”Nu am pierdut niciun proces dimpotriva am castigat o prima batalie in cadrul acestui proces !

In procesul in care ne judecam cu Clubul Sportiv condus de Badea cu privire la folosirea marcilor ce au legatura cu Universitatea Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public condus de Badea a introdus o cerere de ordonanta presedintiala prin care a solicitat sa suspende pana la terminarea procesului dreptul nostru de a folosi urmatoarele :

– numele Universitatea Craiova
– numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sau alte nume asociate
– sigla/emblema (leul)

Instanta i-a admis numai primul capat si anume acela de a nu mai folosi numele simplu de “Universitatea Craiova”.

Pentru celelalte doua capete, acelea de a nu mai folosi numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA si sigla, instanta i-a respins cererea.

Mentionam ca decizia este executorie, dar poate fi atacata cu apel.

Prin urmare, nu exista nicio decizie care sa afecteze activitatea noastra in acest moment”, a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Fecebook.

Decizia Tribunalului București în procesul dintre CS U Craiova și ”FC U” Craiova:

„Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul online, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Respinge în rest cererea. Cu apel în 5 zile de la pronunţare, la Curtea de Apel București. Apelul se depune la această instanţă. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 29.05.2020.”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/instanta-i-a-interzis-lui-adrian-mititelu-sa-mai-foloseasca-denumirea-universitatea-craiova-19134360

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-vrea-pe-ion-oblemenco-dar-nu-in-orice-conditii-ba-voi-sunteti-nebuni-hai-sa-fim-seriosi-nu-suntem-atat-de-fraieri-cati-bani-i-se-solici-19134246

 

01 Jun. 2020, 23:41 Liga 2
Pe aceeași temă