Cristi Vlad, dat afară de la FC Ploiești pentru că a participat la miting!

Liga2.ro 04 Feb. 2009, 17:10 Diverse
Cristi Vlad, dat afară de la FC Ploiești pentru că a participat la miting!

Momentele de tensiune în Ploiești nu au trecut.

După demiterea lui Vivi Răchită, urmată de mitingul în care suporterii blamau conducerea pentru alegerile făcute, conducerea lui FC Ploiești a mai luat o decizie controversată: l-a exclus din lot pe căpitanul de până atunci, Cristi Vlad.

Prezența lui Cristi la acțiunea de protest organizată de suporteri, dar și relația apropiată pe care acesta o avea cu fostul tehnician Răchită i-au încins pe președintele Marian Manea și patronul Ioan Niculae, aceștia impunându-i  noului antrenor, Marius Șumudică, să renunțe la serviciile jucătorului.

Astfel, Șumi l-a anunțat anunțat în vestiar după antrenament pe Vlad că este liber să plece, însă la conferința de presă a intervenit un nou moment amuzant. Întrebat fiind câți fotbaliști vor face deplasarea în Antalya, Șumudică a răspuns că 23, adăugând că Vlad va rămâne căpitanul echipei și în retur. Manea, însă, a intervenit prompt: „Nu, doar 22 vor merge în cantonamentul din Turcia!”.

„Eu plec cu capul sus de aici și cred că mi-am făcut datoria din plin pentru acest club. Îmi pare rău că a ieșit așa, dar asta este!” a declarat Cristi Vlad, fost jucător FC Ploiești

Articol scris de Sebastian Perju

Liga2.ro 04 Feb. 2009, 17:10 Diverse
Pe aceeași temă