Corona – Larissa, din nou „la masă”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 11:47 Diverse
Corona - Larissa,** din nou „la masă

Luni este „ziua Z” pentru prahoveni în litigiul dintre Corona Brașov și Oțelul Larissa, președintele echipei județene, Adrian Teodorescu, negociind zile bune semnarea unei reeșalonări a banilor cuveniți pentru transferul lui Martac și Ștefan la Brașov. Cum va fi mult timp să discutăm, după parafarea actelor, să așteptăm deznodământul, care pare atât de aproape, acum, cert fiind că obținerea licenței de club profesionist de către Corona poate depinde de aceste negocieri, joi și vineri, reprezentanții celor două cluburi, plus juriștii acestora negociind „forma” în care se va face înțelegerea, dacă ea se va face, până la urmă.

O eventuală înțelegere ar „lămuri” dosarele aflate pe rol la Comisile Federației Române de Fotbal, unde sunt atât litigii între cele două cluburi, privind această cauză, cât și două contestații depuse de FCM Târgu Mureș și FC Argeș, „derivate” tot din acest caz, rămase fără verdict până acum.

Nu în ultimul rând, cei doi jucători, Ștefan și Marcat, ar putea reveni în echipa liderului din B2, odată cu rezolvarea litigiului, Martac fiind chiar cel mai bun fundaș dreapta al turului conform sondajului efectuat în această iarnă de Liga2.ro.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 11:47 Diverse
Pe aceeași temă