Comisia de Disciplină menține suspansul în cazul FC Botoșani contra Rapid!

Marius ANGHEL 15 Mar. 2013, 13:07 Diverse
Comisia de Disciplină menține suspansul** în cazul FC Botoșani contra Rapid!

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a amânat pentru 27 martie verdictul în cazul contestației depusă de FC Botoșani împotriva rivalilor de la Rapid Suceava, în care vecinii au reclamat faptul că la data disputării meciului tur, „ceferiștii” au utilizat nu mai puțin de opt jucători cu acte în neregulă.

„Cei de la Suceava au cerut un nou termen pentru a-și pregăti apărarea. Oricum, ce au făcut ei nu este normal și regulamentar. Nu poți să începi un campionat fără să ai toate documentele în regulă. E clar că au încălcat regulamentele în vigoare ale FRF”, a declarat Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoșani.

Până acum, atât Camera Națională de Soluționare a Litigiilor cât și Comisia de Recurs au dat verdict favorabil grupării FC Botoșani în acest caz. „Din punctul nostru de vedere nu există niciun temei regulamentar pentru a putea fi deposedați de cele trei puncte pe care le-am câștigat prin muncă, pe terenul de joc. În cazul în care se va hotărî altfel, suntem deciși să mergem să ne căutăm dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveția”, a precizat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 15 Mar. 2013, 13:07 Diverse
Pe aceeași temă