Cerere în căsătorie pe terenul de fotbal, la Târgu Jiu. Evenimentul a avut loc înainte de Viitorul Pandurii – Pandurii, cu un membru al staffului echipei gazdă în prim-plan

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 16:24 Diverse

Meciul dintre cele două echipe de Liga 2 din Târgu Jiu, Viitorul Pandurii și Pandurii, desfășurat sâmbăta trecută, pe stadionul Municipal, în etapa a 23-a, a fost precedat de un eveniment mai puțin întâlnit pe un teren de fotbal: o cerere în căsătorie petrecută chiar pe gazon.

Alin Pușcău, psihologul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, și-a surprins iubita într-un mod plăcut și emoționant. La începutul meciului cu Pandurii, membrul staffului formației din Liga 2 și-a cerut iubita în căsătorie cu un imens buchet de flori și inelul, după tradiție.

„A fost un moment frumos. Mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus Alin Pușcău.

Surpriza a fost pusă la cale și cu ajutorul bunului său prieten, Alex Cioară, responsabil cu ordinea și siguranța la clubul mutat la finalul anului trecut la Târgu Jiu.

Alin Pușcău este omul care dă siguranța psihică și motivatională jucătorilor echipei Viitorul Pandurii, care în acest debut de an au două victorii, cu CS Mioveni (2-0) și Pandurii (4-0). „Sunt psiholog din anul 2016. Am fost la o echipă de baschet, apoi la echipa de fotbal Luceafărul Oradea și acum aici. Împreună cu stafful am creat, aici, un lot omogen, un grup. Îi pregătesc pe jucători și individual. Victoria este cuvântul de ordine. Le-am explicat că mâinile și picioarele sunt executanții într-un meci de fotbal, dar comenzile vin de la creier. Sunt puțini psihologi la echipele de fotbal de la noi, iar, după părerea mea, aceștia nu ar trebui sa lipsească. Este foarte importantă prezența unui psiholog”, a explicat Alin Pușcău rolul său la clubul Viitorul Pandurii.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 16:24 Diverse
Pe aceeași temă