Campanie inedită de promovare a vânzării abonamentelor demarată de Rapid. VIDEO | Clipul prin care giuleștenii își atrag suporterii la stadion

Marius ANGHEL 18 Jul. 2019, 19:02 Diverse
Campanie inedită de promovare a vânzării abonamentelor demarată de Rapid.** VIDEO | Clipul prin care giuleștenii își atrag suporterii la stadion
  • În ziua în care a revenit din cantonamentul din Turcia, de la Bolu, Rapid a pus la vânzare abonamentele pentru noul sezon al Ligii 2, ediția 2019/2020. Giuleștenii își îndeamnă suporterii să devină abonați printr-un videoclip special, emoționant.

 

În noul sezon, Rapid va avea parte de o luptă grea pentru a obține a treia promovare consecutivă. Alb-vișiniii au nevoie ca suporterii să le fie alături în Liga 2, iar cu două săptămâni înainte de începerea campionatului a pus la vânzare abonamentele.

Pentru a atrage cât mai mulți suporteri la toate meciurile, Rapid a demarat o inedită campanie de promovare a vânzării abonamentelor. Giuleștenii au realizat un clip video în care este filmat un suporter care are aceeași vârstă cu Rapidul, 96 de ani. Pe imaginile cu Nea Chivu din clip se aude și vocea inconfundabilă a unui alt mare simpatizant al clubului din Grant, actorul Mitică Popescu.

Ca simbolistică a celor 96 de ani împliniți de Rapid pe 25 iunie, primii 96 de abonați vor beneficia de un discount de 10 la sută. Abonamentele vor fi valabile la toate meciurile organizate pe stadionul din Regie, dar și la cele care vor fi desfășurate pe Arena Națională.

Prețul pentru un abonament la Tribuna 1 costă 390 de lei, unul pentru Tribuna a 2-a are valoarea de 240 de lei, în timp ce pentru unul la Peluza 2 fanii Rapidului trebuie să scoată din buzunar 160 de lei.

„S-A DAT START LA ABONAMENTE 📣📣📣

Suporterul pe stadion se cunoaște, iar abonamentul nu trebuie să lipsească din arsenalul tău de suporter!

Și nici tricoul. Hei!…Cu tricoul am putea da noi o mână de ajutor. Zece dintre abonații Rapidului care își vor achiziționa abonament pentru întreg sezonul (în orice sector al stadionului), până la data de 10 august, inclusiv, vor putea câștiga, prin tragere la sorți, un tricou oficial de joc.

Intră aici ➡️➡️➡️ www.bilete.ro/abonamente-fc-r…/abonamente-fc-rapid-2019-2020

Ba, mai mult, primii #96 de abonați vor primi un discount de 10%!🎁 (se aplica doar la plata cu cardul).

Sunt suporter, am abonament! 😎

Abonamentul asigură accesul pe stadion la toate meciurile organizate de FC RAPID 1923 SA, în calitate de gazdă, LIGA 2 sezon 2019/2020, inclusiv eventualele partide de pe Arena Națională”, a anunțat Rapid pe pagina sa de Facebook.

Marius ANGHEL 18 Jul. 2019, 19:02 Diverse
Pe aceeași temă