Autoritățile locale botoșănene susțin visul Ligii I: vor aloca bani pentru modernizarea stadionului

Marius ANGHEL 04 Dec. 2012, 15:31 Diverse
Autoritățile locale botoșănene susțin visul Ligii I:** vor aloca bani pentru modernizarea stadionului

Viceprimarul Botoșaniului, Cosmin Andrei, susține că la începutul anului viitor va avea o discuției cu reprezentanții clubului FC Botoșani pentru a stabili suma necesară investițiilor în stadionul Municipal, astfel încât acesta să îndeplinească toate condițiile de omologare pentru liga I.

De asemenea, reprezentanții primăriei intenționează să discute și cu președintele Consiliului Județean pentru a stabili un buget pe care îl vor pune la dispoziția echipei de fotbal.

„Vom analiza și situația echipei FC Botoșani pentru a vedea în ce măsură vom putea realiza investițiile necesare la stadion în vederea accederii în liga I. Este vorba de o serie de investiții cum ar fi accesul pe stadion care se va face prin turnicheți, un inel de hidranți pe care îl cere ISU, nocturnă, încălzirea terenului. Aceste investiții se ridică la cel puțin 600.000 de euro. Vom avea o discuție și cu finanțatorii echipei FC Botoșani pentru a vedea ce măsuri luăm. Probabil va fi o măsură comună și cu cei de la Consiliul Județean pentru a vedea în ce măsură putem completa bugetul”, a spus Cosmin Andrei, citat de Bt online.

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 04 Dec. 2012, 15:31 Diverse
Pe aceeași temă