AFC Hermannstadt vrea „membrii simpatizanți” în tribune! Clubul sibian a anunțat prețurile abonementelor pentru sezonul de Liga 2

Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 19:59 Diverse

Nou-promovata în Liga 2, AFC Hermannstadt, a scos de zilele trecute la vânzare abonamentele pentru noul sezon competițional. Conducerea clubului sibian propune suporterilor echipei trei tipuri de abonamente, în trei zone diferite, la tribuna acoperită a stadionului Municipal.

Pentru sectoarele laterale, prețurile abonamentelor denumite Zona III costă cel mai puțin, adică 200 de lei pe sezon. Pentru Zona II, adică sectorul central, fanii sunt nevoiți să plătească 500 de lei pentru a vedea toate meciurile de acasă susținute fie în campionat, fie în Cupa României. Cea mai costisitoare variantă de a fi abonat este să stai în sectorul VIP, adică în Zona I, acolo unde prețul unui abonament este de 1.000 de lei.

Un simplu tichet al unui meci desfășurat la Sibiu costă 10 lei de persoană, iar noul sezon al Ligii 2, care ar trebui să aibă 20 de echipe la start, va avea 38 de etape, deci 19 jocuri va juca AFC Hermannstadt pe teren propriu în acest campionat. În Cupă, dacă va accede în fazele superioare, are șansa să aducă o echipă de Liga 1.

Iată comunicatul referitor la abonamente:

„Te așteptăm în echipa FC Hermannstadt!

Începând de azi te poți alătura echipei tale de suflet, devenind membru simpatizant al FC Hermannstadt.
Procurându-ți un abonament din cele de mai jos vei susține financiar echipa și-ți vei asigura locul la meciurile de acasă pentru întreg sezonul 2017-2018.
Aceste abonamente sunt valabile în toate competițiile oficiale și asigură accesul suporterilor la toate meciurile pe care echipa noastră le va susține pe teren propriu din Liga a II-a și Cupa României.
Totodată, în funcție de zona aleasă vei avea parte de beneficii suplimentare pe durata campionatului.

Devino membru în echipa noastră, alege-ți locul:

• Zona I (sector VIP) – 1000 lei/sezon
• Zona II (sector central) – 500 lei/sezon
• Zona III (sectoarele laterale) – 200 lei/sezon

Toate abonamentele sunt în partea acoperită a tribunei oficiale.

Înaintea fiecărui meci se vor pune în vânzare bilete pentru partea neacoperită a tribunei la prețul de 10 lei / pers.

Pentru achiziționarea unui abonament vă rugăm să sunați la numărul de telefon (0745) 175 685, lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau trimiteți un e-mail pe adresa: [email protected].

Vă așteptăm!”

În altă ordine de idei, AFC Hermannstadt, echipă antrenată de Alexandru Pelici, are programată reunirea marți, 27 iunie, de la ora 18:00, la stadionul Municipal din Sibiu. Miercuri dimineață, de la ora 8:00, jucătorii vor efectua vizita medicală la Clinica NewMedics.

Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 19:59 Diverse
Pe aceeași temă