AFC Hermannstadt a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul de Liga 2. „Cei care iubesc fotbalul sibian au astfel posibilitatea să facă parte din club”

Marius ANGHEL 21 Jul. 2017, 12:38 Diverse
AFC Hermannstadt a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul de Liga 2.**

Cu aproape două săptămâni înainte de startul noului campionat al Ligii 2, conducătorii nou-promovatei AFC Hermannstadt au făcut un nou anunț că au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2017/2018, după ce inițial anunțaseră prețurile și locul de unde pot fi achiziționate în urmă cu mai bine de o lună.

Abonamentele sunt valabile la toate meciurile de pe teren propriu ale „alb-roșiilor”, atât în campionat, cât și în Cupa României, și asigură locuri în partea acoperită a tribunei oficiale.

Totodată, înaintea fiecărui meci vor fi puse în vânzare bilete pentru partea neacoperită a tribunei oficiale, la prețul de 10 lei.

Abonamentele pot fi achiziționate sunând la numărul 0745/17.56.85, scriind un mesaj pe pagina oficială de Facebook a clubului, sau trimițând o solicitare prin e-mail pe adresa [email protected].

Tipuri de abonamente:

Zona I (sector VIP) – 1000 lei/sezon
Zona II (sector central) – 500 lei/sezon
Zona III (sectoarele laterale) – 200 lei/sezon

„Am gândit acest sistem de abonamente pentru a veni în sprijinul suporterilor. Plecând de la ideea pe care am avut-o cu mai mult timp în urmă, aceea de a atrage în club cât mai mulți membri, am creat aceste carduri cu valoare de 200, 500, respectiv 1.000 de lei, care asigură accesul la toate meciurile de acasă ale echipei în noul sezon, incluzându-le aici și pe cele din Cupa României. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu suporterii, aceștia ne-au spus că doresc să ajute echipa. Acesta este un mod prin care pot ajuta echipa. Cei care iubesc atât de mult fotbalul sibian, iubesc această echipă, au astfel posibilitatea să facă parte din club. În funcție de suma pe care o prezintă fiecare, pachetul este pe măsură. Desigur, cei care nu doresc să achiziționeze un astfel de card vor avea posibilitatea de a cumpăra bilet înaintea fiecărui meci. Prețul unui astfel de bilet va fi de 10 lei. Ne dorim ca, la meciurile echipei noastre de pe teren propriu, numărul spectatorilor să fie cel puțin la fel de mare ca la jocurile din sezonul precedent, când echipa activa în Liga a 3-a. Suntem convinși că acum, în Liga a 2-a, suporterii vor avea de văzut partide mult mai bune, din punct de vedere calitativ. În Liga a 2-a vom întâlni echipe cu pretenții, care au un nume în fotbalul românesc, dacă ar fi să amintesc doar pe UTA Arad, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Olimpia Satu Mare, Dacia Unirea Brăila sau Chindia Târgoviște. Sperăm să avem alături de noi, în tribunele Stadionului „Municipal”, cât mai mulți suporteri. Sperăm, de asemenea, să le oferim cel puțin la fel de multe momente de satisfacție ca în sezonul precedent”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Marius ANGHEL 21 Jul. 2017, 12:38 Diverse
Pe aceeași temă