Dinu Gheorghe revine la Rapid. A bătut palma cu Valerii Moraru și construiește strategia pentru sezonul viitor

Marius ANGHEL 11 Apr. 2016, 17:34 Liga 2
Dinu Gheorghe revine la Rapid.** A bătut palma cu Valerii Moraru și construiește strategia pentru sezonul viitor

Dinu Gheorghe revine la Rapid, club în organigrama căruia a fost de mai multe ori, ultima oară în 2015. Potriviti DigiSport, fostul președinte al lui Dinamo a ajuns la o înțelegere cu Valerii Moraru, cel din cauza căruia a părăsit ultima oară Rapidul, în 2015. Dinu Gheorghe urmează să fie anunțat oficial în perioada imediat următoare și noul președinte al Rapidului urmează să construiască strategia pentru sezonul viitor.

Rapid se află pe primul loc în play-off-ul ligii secunde, cu un punct avans față de poziția secundă, dar sunt șanse importante să revină în Liga 1 începând din sezonul care urmează. Dinu Gheorghe a fost ultima oară la Dinamo, club pe care l-a condus în perioada 29 aprilie 2015 – 20 august 2015.

Cu Dinu Gheorghe în conducerea, Rapid a obținut cea mai importantă performanță europeană din istoria clubului, sfert de Cupă UEFA în 2006.

Rapid nu a mai avut președinte din pauza de iarnă, atunci când Ovidiu Burcă a fost anunțat, pe când era în cantonament cu echipa în India, că s-a renunțat la serviciile sale.

Marius ANGHEL 11 Apr. 2016, 17:34 Liga 2
Pe aceeași temă