Dinamo, ”sold out” cu Poli Timișoara. Fanii au epuizat în 24 de ore biletele pentru partida care îi poate duce pe ”câini” în play-off

Andrei PASCU 07 Mar. 2023, 21:28 Liga 2
Dinamo, ”sold out” cu Poli Timișoara. Fanii au epuizat în 24 de ore biletele pentru partida care îi poate duce pe ”câini” în play-off

Dinamo are de îndeplinit o simplă formalitate, teoretic, în ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, cu Poli Timișoara, pe teren propriu. Duelul va avea loc pe ”Arcul de Triumf”, pe arena de casă a ”câinilor”, iar fanii au răspuns pozitiv la cerințele echipei, să vină în număr cât mai mare la meci.

Dinamo, cu ”casa închisă” la partida cu Poli Timișoara. Fanii au epuizat biletele

Astfel, conform informațiilor oferite de Dinamo, încă de marți seară au fost epuizate tichetele, arena de la ”Arcul de Triunf” având o capacitate de 7.500 de locuri. Totul, în condițiile în care mai sunt zile bune până la ora partidei, programată duminică, 12 martie.

Dinamo pusese în vânzare biletele pentru partida cu Politehnica Timișoara luni.

SOLD-OUT

Meciul Dinamo București vs Politehnica Timișoara se va disputa cu casa închisă, toate biletele puse în vânzare, online la Tribuna VIP, Tribuna 1, Tribuna 2 și PCH fiind epuizate în 24 de ore.

Finala pentru play-off se joacă duminică, de la ora 13:00, pe noul stadion Arcul de Triumf.

AICI E DINAMO!”, a anunțat Dinamo pe pagina de Facebook.

Dinamo, la mâna ei pentru calificarea în play-off-ul de Liga 2

Pe locul 6 se află Dinamo în Liga 2, cu 30 de puncte, cu un punct peste ocupanta locului 7, Gloria Buzău, și la egalitate cu locul 5, Unirea Slobozia.

Următorul duel va fi, așadar, cu Poli Timișoara, acasă, după care va juca, în cazul unui succes, în play-off. Dinamo are trei victorii la rând. Înainte să învingă CS Comunal Șelimbăr, scor 2-1, și Unirea Constanța, scor 6-0, a trecut, în ultima rundă de anul trecut, de FC Brașov, scor 2-0.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Mar. 2023, 21:28 Liga 2
Pe aceeași temă