Dimciu Halep, aproape de transferul carierei. Poate ajunge la FCSB, la câteva zile după despărțirea de Farul

Răzvan STÎNGĂ 23 Jul. 2020, 18:42 Liga 2

Dimciu Halep (20 de ani) este foarte aproape, se pare, să semneze cel mai important contract din cariera de fotbalist. Atacantul legitimat la Viitorul Constanța ar urma să ajungă la FCSB. Potrivit româniatv.net, cele două cluburi din Liga 1 au ajuns la un acord cu privire la transferul fotbalistului.

În stagiunea 2019/2020, Dimciu Halep a jucat în Liga 2, la Farul Constanța, sub formă de împrumut, iar în această vară ”marinarii” au decis să nu-l mai păstreze în lot.

Dimciu Halep ar putea fi trimis la FCSB 2, unde vicecampioana testează tinerii 

Cel mai probabil, Dimciu Halep nu va fi păstrat la prima echipă a celor de la FCSB, ci va fi trimis la echipa a doua a clubului. FCSB 2 evoluează în Seria 2 a Ligii a 3-a, iar ultimul sezon a fost finalizat pe locul 14 din 16 echipe.

Vicecampioana României și-a refăcut ”satelitul” relativ recent, tocmai din motivul de a da șansa tinerilor din academie și celor pe care îi transferă să prindă experiență în meciuri la profesioniști.

La echipa finanțată de Ciprian Marica, Dimciu Halep a prins doar nouă meciuri și a fost titular în puține rânduri. De altfel, împrumutul la Farul i-a oferit posibilitatea să debuteze la profesioniști. Totul s-a întâmplat pe 18 august 2019, într-un meci cu Concordia Chiajna, când antrenorul constănțenilor, Ianis Zicu, l-a trimit pe teren. Partida s-a jucat în etapa a treia a Ligii a 2-a, în deplasare. Vărul Simonei Halep a fost introdus în minutul 64, în locul lui Alexandru Ionuț Stoica.

Farul s-a despărțit de Dimciu Halep luna trecută 

Dimciu Halep a mai jucat până acum la echipa U19 a Viitorului. Hagi a considerat că e momentul să facă un salt important în cariera sa, la o echipă din liga secundă, pentru a putea să prindă încredere, experiență și să vadă la ce nivel se află în acest moment. Farul nu l-a mai păstrat și pentru sezonul următor și se pare că Viitorul a decis în aceste zile să îl cedeze la FCSB.

Plecarea lui Dimciu Halep de la Farul Constanța a fost anunțată luna trecută. El a fost pus pe o listă, alături de mai mulți jucători.

”După o analiză amănunțită a evoluțiilor din sezonul trecut al Ligii a 2-a, antrenorul echipei noastre, Ianis Zicu, și conducerea clubului nostru au decis să nu mai continue colaborarea cu 9 jucători, Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan și Mădălin Martin, care nu vor mai face parte din lotul alb-albaștrilor.

 În plus, Ionuț Stoica va reveni la FC Voluntari, după ce perioada de împrumut la FC Farul Constanța s-a încheiat, iar formația ilfoveană a decis ca atacantul în vârstă de 20 de ani să revină la clubul de care aparține. Le mulțumim tuturor pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și le urăm succes în carieră!”, a anunțat Farul pe site-ul oficial.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-continua-seria-prelungirilor-contractuale-fundasul-dan-panait-a-fost-convins-sa-continue-19140358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-continua-pregatirea-pentru-atingerea-obiectivului-anuntat-promovarea-in-liga-1-mijlocasul-antonio-cruceru-e-sincer-si-recunoaste-e-greu-dupa-luni-de-pauza-dar-vrem-sa-ne-batem-la-pr-19140001

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-bodo-kanda-a-semnat-cu-concordia-chiajna-dupa-despartirea-de-farul-ilfovenii-joaca-primul-amical-cu-fc-u-craiova-19139895

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-primul-club-din-liga-2-care-anunta-ca-a-primit-certificarea-pentru-sezonul-urmator-vestea-e-cu-atat-mai-importanta-cu-cat-vine-intr-o-perioada-dificila-pentru-toate-echipele-din-fotba-19139309

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Jul. 2020, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă