Delta le recomandă ieșenilor să se aplece asupra propriilor probleme și să nu mai dea vina pe arbitraj

26 Mar. 2012, 17:44 Liga 2
Delta le recomandă ieșenilor să se aplece asupra propriilor probleme** și să nu mai dea vina pe arbitraj

Conducerea Deltei Tulcea a trimis pe adresa site-ului nostru un comunicat de presă prin care își expune dreptul la replică în urma declarațiilor de după meciul de la Iași. Tulcenii nu vor să intre în polemică cu Florin Prunea & Co. și dau ca exemplu propria organizare.

Oficialii echipei clasate pe locul 3 în Seria I le recomandă ieșenilor să se aplece mai atent asupra problemelor echipei lor și să nu dea vina pe arbitrii.

Iată comunicatul de presă:

„In virtutea dreptului la replica, ca urmare a declaratiilor reprezentantiilor clubului CS Municipal Studentesc Iasi, consemnate in ziarul dumneavoastra, la finalul meciului de campionat disputat in compania echipei noastre, tinem sa facem urmatoarele precizari :
In acest campionat, Delta Tulcea a pierdut pe teren propriu 14 din cele 24 de puncte puse in joc pana acum, dar niciodata nu am acuzat calitatea arbitrajului sau conducatorii echipelor adverse de practici nesportive – desi am fi putut face acest lucru in mai multe randuri. Dimpotriva, de fiecare data, ne-am aplecat mai atent asupra problemelor de organizare si de calitate a jocului echipei noastre, negasind refugiu in prestatia brigazilor de arbitri. Sa nu uitam ca in turul campionatului chiar formatia ieseana a castigat la Tulcea, dar nimeni din stafful nostru nu a contestat la acea vreme prestatia cavalerilor fluierului.
Alaturarea cu asemenea practici aduc o grava lezare imaginii si muncii depuse de jucatorii, antrenorii si conducerea administrativa a clubului Delta Tulcea.
Nu vrem sa dam nastere unei polemici fara sfarsit, dar nici nu puteam ramane pasivi in momentul in care este denigrata echipa Delta Tulcea.


Biroul de presa al clubului
FC DELTA TULCEA”

Foto: Eduard BLAGA

26 Mar. 2012, 17:44 Liga 2
Pe aceeași temă