Mobilizare la Chindia înainte de jocului cu Metaloglobus: “Am vrea să jucăm astăzi acest meci! Cred și sunt convins că suntem peste ei.” Decizie-surpriză luată de Diego Longo

Bogdan ISTRATE 23 Feb. 2024, 10:58 Liga 2
Mobilizare la Chindia înainte de jocului cu Metaloglobus: “Am vrea să jucăm astăzi acest meci! Cred și sunt convins că suntem peste ei.” Decizie-surpriză luată de Diego Longo

Chindia susține sâmbătă, de la ora 11:30, pe teren propriu, primul meci oficial din acest an, cu Metaloglobus, în etapa a 16-a a Ligii a 2-a, rundă care a început joi seară cu victoria Ceahlăului la Chiajna (scor 2-1).

Orice alt rezultat în afara victoriei complică ecuația târgoviștenilor (locul 11 în clasament) în lupta pentru calificarea în play-off.

Diego Longo, înainte de meciul Chindiei cu Metaloglobus: ”Nu avem multe dubii despre ceea ce putem face”

Jocul care are loc pe stadionul ”Eugen Popescu” a fost prefațat, joi, printr-o conferință de presă la care au participat antrenorul principal al Chindiei, Diego Longo, și doi dintre jucătorii exponențiali ai echipei, Robert Moldoveanu, golgheterul Chindiei, și ”decarul” Răzvan Matiș.

”Este un meci important pentru noi, a fost o lună grea, am muncit cu toții. Suntem ok, ne simțim bine, așteptăm victoria. Nu avem multe dubii despre ceea ce putem face. Avem câțiva accidentați, dar ne descurcăm. Am numai un gând în cap, doar la acest meci. Nu îmi intră în cap nimic altceva. Nici de Marcel Ghergu (n.r. – întrebat despre o potențială colaborare cu fostul președinte al clubului), nici de altcineva, nici nu vreau să mă gândesc la alte lucruri fără importanță. Suntem mai liniștiți de când a venit domnul Gabriel Boriga în funcția de președinte, s-a văzut atitudinea lui, e aproape de noi, dar noi suntem pe teren, noi trebuie să rezolvăm. Trăim pentru meciul acesta, altceva nu ne interesează. Numai de noi depindem să ajungem în play-off. Am lângă mine mulți jucători de Liga 1. Ne motivează asta.

Metaloglobus este un adversar periculos are puncte puncte puternice, are și puncte slabe, dar depinde dacă noi reușim să facem ce am pregătit și ce pregătim. Cu respect pentru Metaloglobus și pentru alți adversari, eu cred și sunt convins că suntem peste ei, așa că nu am gânduri negative. Aș vrea să joc acum meciul de sâmbătă”, a vorbit Longo, care va bifa sâmbătă al treilea meci oficial pe banca Chindiei în acest sezon.

Jucătorii Chindiei nu intră în cantonament înainte de jocul cu bucureștenii

Tot în ziua conferinței, antrenorul italian stabilit în Albania, fost colaborator al lui Răzvan Lucescu, i-a anunțat pe jucători că nu vor intra în cantonament înaintea meciului cu Metaloglobus: ”Fiecare dintre noi știe cât de important e acest meci. Am încredere totală în băieți, nu e nevoie de cantonament.”

”Ne așteaptă un meci dificil. Sperăm să facem un meci bun, să scoatem cele trei puncte”, a spus atacantul Robert Moldoveanu.

”Suntem conștienți de importanța meciului, știm ce ne așteaptă. Sperăm să vină lumea la stadion și să ne susțină necondiționat”, a comentat și mijlocașul Răzvan Matiș.

Chindia ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 21 de puncte acumulate în 15 etape. Metaloglobus se află pe locul 16, cu 18 puncte.

  • 10, 15 și 20 lei sunt prețurile biletelor la meciurile Chindia – Metaloglobus, mai ieftine decât au fost la jocurile din 2023, când clubul a fost condus de alți președinți

Joi seară, Chindia a anunțat o nouă achiziție, a lui Ivan Pesic, atacant croat care în România a mai evoluat pentru Dinamo și FC Voluntari. El este al cincilea transfer al dâmbovițenilor în această iarnă.

Declarațiile lui Diego Longo, Răzvan Matiș și Robert Moldoveanu înainte de Chindia – Metaloglobus:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ivan-pesic-a-semnat-cu-chindia-19300259

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-ceahlaul-primul-meci-de-liga-2-in-2024-19300227

Bogdan ISTRATE 23 Feb. 2024, 10:58 Liga 2
Pe aceeași temă