Davide Massaro și Daniel Șerbănică se gândesc la play-off și prind încredere înainte de CSC Șelimbăr – CS Mioveni: ”Putem merge în baraj sau să promovăm direct” / ”Ne gândim la un loc de Liga 1”

Andrei PASCU 01 Mar. 2024, 15:45 Liga 2
Davide Massaro și Daniel Șerbănică se gândesc la play-off și prind încredere înainte de CSC Șelimbăr – CS Mioveni: ”Putem merge în baraj sau să promovăm direct” / ”Ne gândim la un loc de Liga 1”

Sunt șanse mari ca a patra echipă calificată matematic în play-off-ul Ligii 2, după CSC Șelimbăr, Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia, să fie CS Mioveni! Acum, înainte de startul rundei a 17-a, e pe locul 4, având un avans de patru puncte față de locul 7, FK Miercurea Ciuc.

Duminică, de la ora 12:00, CS Mioveni va disputa partida cu CSC Șelimbăr, în deplasare, iar în cazul unui succes poate obține calificarea în play-off, dar și prezența cel puțin în barajul de promovare.

Davide Massaro și Daniel Șerbănică, încrezători înainte de CSC Șelimbăr – CS Mioveni

Atacantul Davide Massaro (26 de ani) și fundașul și căpitanul Daniel Șerbănică (27 de ani) au prefațat partida pe care Mioveni o va disputa contra CSC Șelimbăr, iar ei au fost mai categorici în declarații comparativ cu antrenorul Constantin Schumacher.

Dacă Schumacher a afirmat că nu se gândește prea mult la ce va urma peste câteva săptămâni și că se concentrează pe fiecare meci în parte, cei doi jucători au recunoscut că se gândesc la o calificare în play-off și la calificarea în barajul de promovare.

Practic, au declarat că acest obiectiv îi face să tragă tot mai tare la antrenamente și în meciuri, pentru că pot ajunge la două partide de revenirea în SuperLiga României, în cazul în care vor termina grupa pentru promovare pe o poziție de baraj.

Aproape de play-off și calificarea în baraj CS Mioveni

Obiectivul calificării în primele șase poate fi bifat în urma jocului contra CSC Șelimbăr, victoria fiind un țel realizabil din perspectiva lui Massaro și Șerbănică, ei scoțând în evidență faptul că Mioveni este o echipă redutabilă pe teren advers, cu doar un gol primit în șapte partide.

Daniel Șerbănică: ”Ne va aștepta un meci greu, cu liderul din Liga 2, dar sunt convins că ne-am pregătit bine și mergem la Sibiu să obținem un rezultat pozitiv. E o luptă strânsă pentru play-off, cu trei puncte în mod normal ar trebui să fim acolo. Acum, vedem cum vom obține obiectivul, poate la Sibiu, poate cu Steaua, poate în ultima etapă, cu Slatina.

Avem doar un gol primit în deplasare, acela în minutul 90 la Viitorul Pandurii. Suntem o echipă foarte bună în deplasare și sperăm să o ținem tot așa.

Noi vom încerca să ne adjudecăm calificarea în play-off de la partida cu Sibiu. Ne gândim la promovare, pentru asta ne antrenăm, pentru asta muncim. Cu siguranță că dacă vom merge în play-off avem barajul asigurat.

Ne gândim la promovare, poate chiar la un loc care să ne ducă în Liga 1”.

Davide Massaro, la fel de încrezător că Mioveni va merge în play-off

Davide Massaro: ”Va fi un meci frumos, greu, dar l-am pregătit bine. Sperăm să luăm cele trei puncte, asta e cel mai important. Apoi, vom vedea unde suntem. Cred că trebuie să luăm fiecare meci în parte, nu trebuie să ne gândim că vom fi în play-off dacă vom câștiga cu Șelimbăr.

Trebuie să învingem și vom vedea unde vom fi. E normal să ne gândim la promovare, dar mai avem trei meciuri până la play-off. Cred că gândul acesta, că putem să mergem direct la baraj sau să promovăm direct, ne dă putere! Să fim mai puternici în fiecare meci”.

Urmează meciuri cu Steaua și CSM Slatina pentru CS Mioveni

Formația din Mioveni a reluat divizia a doua de pe poziție promovabilă în SuperLiga și continuă să o păstreze, debutând în acest an cu victorie, 1-0 contra CSM Alexandria. Chiar dacă e pe locul 4 în clasament, primele două poziții sunt ocupate de două formații care nu au drept de accedere în prima divizie, astfel că gruparea lui Constantin Schumacher, dacă va intra în play-off, va fi sigură de cel puțin prezența în barajul de promovare.

CS Mioveni are 29 de puncte acumulate în primele 16 etape de Liga 2, pe locul 4, la șase puncte de liderul din acest moment, CSC Șelimbăr. În rundele următoare de sezon regular, după jocul cu formația din Șelimbăr, CS Mioveni le va mai întâlni pe Steaua, pe teren propriu, și pe CSM Slatina, în deplasare.

Conferința de presă susținută de Davide Massaro și Daniel Șerbănică

https://www.youtube.com/watch?v=akY7ZYef36s

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-corvinul-joaca-in-deschiderea-etapei-17-din-liga-2-19301166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/deplasare-grea-pentru-fk-miercurea-ciuc-la-unirea-slobozia-19301163

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-joaca-acasa-cu-csc-dumbravita-in-etapa-17-a-ligii-2-19301155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/declaratiile-lui-eugen-neagoe-inainte-de-cfc-arges-progresul-spartac-19301152

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-contra-csc-selimbar-pentru-cs-mioveni-19301127

Andrei PASCU 01 Mar. 2024, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă